Το πλεκτό γιλέκο είναι ό,τι πιο hot θα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο

Εμείς τα κορίτσια αγαπάμε λίγο παραπάνω τη μόδα. Θέλουμε να μαθαίνουμε άμεσα όλα τα νέα και τις τάσεις ώστε να τα φορέσουμε πρώτες λίγο αργότερα. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, κάθε χρόνο υποδεχόμαστε καινούργια trends ενώ λέμε bye-bye σε μερικά άλλα.

Μια νέα τάση έχει κάνει κυριολεκτικά χαμό τον τελευταίο καιρό στα social media αφού βρήκε θέση στα προφίλ των influencers. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει, μιλάμε για τα πουλόβερ-γιλέκα. Πλεκτά αμάνικα με V-λαιμό, τα οποία συνήθως φοριούνται πάνω από μπλούζες με κουμπιά, μπλουζάκια ή ζιβάγκο.

Πολλές από τις αγαπημένες μας TikTokers και Instagramers το έχουν ήδη φορέσει, δημιουργώντας cool ντυσίματα και χαρίζοντάς μας δυνατές εικόνες. Eμείς σου προτείνουμε να το φορέσεις πάνω από τα μονόχρωμα μπλουζάκια σου, για να δώσεις άλλον αέρα στην εμφάνισή σου. Μην διστάσεις να προσθέσεις ένα κολιέ τύπου κολάρο, το οποίο θα σου δώσει extra στυλιστικούς πόντους.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά από τα ωραιότερα look με αμάνικα γιλέκα ενώ στο βίντεο θα μάθεις πώς θα το συνδυάσεις με τα ρούχα σου ώστε να κερδίσεις τα βλέμματα.

ASOS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss