Το τέλειο beauty trick για να είσαι λαμπερή σε κάθε Zoom meeting

Δύο λεπτά και ένα μόνο καλλυντικό αρκούν για να φαίνεσαι φρέσκια…

Το δεύτερο lockdown βρίσκεται σε εξέλιξη και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα λήξει. Η συνθήκη αυτή έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας και μας έχει αναγκάσει για δεύτερη φορά να μένουμε στο σπίτι και να εργαζόμαστε στον δικό μας προσωπικό χώρο. Και, μάλιστα, πολλές φορές να εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά από όταν πηγαίναμε στο γραφείο.

Τα Zoom meetings «παίρνουν» φωτιά κάθε τρεις και λίγο μιας και πρέπει να έχουμε διαρκή επικοινωνία με τους συναδέλφους μας και να συζητάμε όλες τις εξελίξεις και τις ιδέες μας πάνω στη δουλειά. Τι γίνεται, όμως, όταν είμαστε αγουροξυπνημένες ή αρκετά κουρασμένες και ο Director θέλει εδώ και τώρα να πραγματοποιηθεί ένα online meeting; Φυσικά και θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες πίσω από την κάμερα του υπολογιστή μας, αλλά δεν υπάρχει πάντα ο απαιτούμενος χρόνος να κάνουμε τέλειο make up.

Μην ανησυχείς. Σου έχω καλά νέα! Δυο λεπτά αρκούν για να φαίνεσαι φρέσκια και λαμπερή όσο κάθεσαι στο laptop σου και μιλάς με τους συναδέλφους σου. Το μοναδικό item που χρειάζεσαι είναι ένα κόκκινο κραγιόν. Αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά στην εικόνα σου. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε πρόσφατα η make up artist, Kate Jane Hughes, στο www.stylist.co.uk .

Η expert εξήγησε πως θα ξεκινήσεις βάζοντας κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου! Έπειτα, με ένα πινελάκι, παίρνεις λίγο προϊόν από τα χείλη και το απλώνεις στα μάγουλα, αντί για ρουζ. Πρέπει, ωστόσο, να είσαι προσεκτική με την υφή του κραγιόν για να γίνει σωστά η δουλειά σου. Δεν θα χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κόκκινο κραγιόν, αλλά ένα που να κινείται ανάμεσα στη satin με ματ υφή. «Αν είναι πολύ γυαλιστερό το κραγιόν, μπορεί να ‘’χαλάσει’’ τις άλλες υφές που θα έχεις απλώσει πάνω στην επιδερμίδα σου, όπως το foundation ή την πούδρα», λέει χαρακτηριστικά η Hughes.

kokkino kragion

Αν, λοιπόν, τώρα ετοιμάζεσαι για ένα Zoom meeting και δεν πρόλαβες –  ή βαρέθηκες να βαφτείς κανονικά- δοκίμασε αυτό το genius beauty trick. Θα δείξει πραγματικά πολύ φρέσκια η όψη του προσώπου σου και θα έχεις χρειαστεί μόλις δύο λεπτά για όλο αυτό! Υπέροχο, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Η Φαίη Σκορδά μόλις έκανε την πιο hot αλλαγή στα μαλλιά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss