Το τελευταίο μανικιούρ της Kylie Jenner είναι τοοοοοσο μακρύ ώστε δεν μπορεί να πιάσει τίποτα!

Πριν την καραντίνα είχαμε συνηθίσει την Kylie Jenner να έχει πολύ μακριά, ακρυλικά νύχια στα οποία έκανε διάφορα nail art. Κατά την διάρκεια της καραντίνας αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα extensions, τα ακρυλικά της νύχια και οτιδήποτε… όχι δικό της και φαίνεται πως το αποτέλεσμα της άρεσε τόσο ώστε δήλωσε πως ο φυσικός της εαυτός είναι κάτι που σκέφτεται να κρατήσει.

Εμείς τότε είχαμε στοιχηματίσει για το αντίθετο και επιβεβαιωθήκαμε λίγο μετά. Κι ενώ είχαμε προβλέψει ότι θα επέστρεφε στο ακρυλικό και όλα εκείνα που αγαπάει, δεν είχαμε προβλέψει ότι θα έπιανε… μήκη που δεν είχε αγγίξει ποτέ ξανά!

“Έπρεπε να κάνω αυτό το μανικιούρ για μια φωτογράφιση αλλά κάπως μου αρέσει και ίσως να τα κρατήσω!”, έγραψε η Kylie Jenner κάτω από αυτή την φωτογραφία στο instagram της ταγκάρονας την Chaun Legend, celebrity nail artist η οποία έχει δημιουργήσει για τις αδερφές Kardashian/Jenner και μερικά ακόμη εντυπωσιακά μανικιούρ όπως αυτό που έμοιαζε με ροζ χαλαζία. 

Τα νύχια της είναι πολυυυυυυυυυυ μακριά και τόσο edgy ώστε ακόμη και η ίδια παραδέχτηκε σε story της ότι δεν μπορεί να κάνει καμιά δουλειά με αυτά!

Της βρήκαμε μια! Πολύ εύκολα θα μπορούσε να μαχαιρώσει κάποιον με τα νύχια της. Oops!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss