Το τσαντάκι που κρατούν όλες οι influencers είναι αρκετά οικονομικό

Είναι κομψό, trendy και συνδυάζει άψογα το στυλ με την οικολογική συνείδηση!

Η κοινωνική αποστασιοποίηση εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μας έχει κάνει να παρατήσουμε πολλά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας: τα στενά μας τζιν, τα βραδινά μας tops, ακόμα και τις τσάντες μας. Αν και εσύ αυτόν τον καιρό γέμιζες τις τσέπες σου με τα απαραίτητα και άφηνες τις τσάντες σου σκονισμένες στο βάθος της ντουλάπας σου, τότε πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις τις καινούργιες τσάντες που κυκλοφόρησε ο JW Pei. Οι τσάντες αυτού του brand είναι φτιαγμένες από ψεύτικο δέρμα, και από πλαστικά μπουκάλια νερού, οπότε είναι και trendy και eco-friendly.

Αυτό το brand, το οποίο ιδρύθηκε από το παντρεμένο ζευγάρι Yang Pei και Stephanie Li το 2016, έχει γίνει αγαπημένο των IG influencers και street style stars. Και, μπορεί να μην το περίμενες, αλλά όλες οι τσάντες είναι παραδόξως αρκετά οικονομικές. Σχεδόν όλα τα κομμάτια στοιχίζουν λιγότερο από €80. Μπορείς μάλιστα να βρεις και εντυπωσιακές τσάντες σε καλή ποιότητα με μόνο €26.

Τα σχέδια με ανάγλυφη κροκό υφή είναι τα πιο δημοφιλή, ειδικά οι τσάντες σε σχήμα φεγγαριού. Υπάρχουν πάντως και πολλές άλλες επιλογές όπως οι τσάντες καπιτονέ, και οι τσάντες με υφή δέρματος σαύρας. Πρέπει να βιαστείς όμως, επειδή λόγω της υψηλής τους ζήτησης, όλη η συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 έχει εξαντληθεί. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιες trendy τσάντες που είναι διαθέσιμες.

Ένα άλλο θετικό είναι πως έρχονται και σε πολλά χρώματα, οπότε θα μπορέσεις να βρεις την τέλεια statement τσάντα στην αγαπημένη σου απόχρωση. Είναι ιδανική για μια βόλτα, το σουπερμάρκετ αλλά και για μια βραδινή έξοδο (όταν επιτέλους τελειώσει η καραντίνα).

Δες επίσης: 9 μαθήματα που μας έδωσε η Dua Lipa για το Instagram

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss