Το φινάλε για τις ταινίες Fast And Furious θα είναι διπλό και εμπνεύστηκε από τα… Avengers – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Είχαμε το Fate of the Furious, για την οποία είχαμε αναφέρει την άποψη μας, ενώ η ταινία No9 έχει μεταφερθεί για τις 28 Μαϊου. Ανακοινώθηκαν οι δυο τελευταίες ταινίες για το franchise καθώς τα Fast And Furious 10 και 11 θα τα σκηνοθετήσει ο Justin Lin. O Vin Diesel που είχε την φωνή του Groot στα Avengers: Infinity War και Endgame, ανέφερε πως μέσα από αυτό το franchise κατάλαβε πόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν σε ένα διπλό φινάλε και να αναπτυχθούν σε αρκετές ιστορίες. Οπότε αυτό σκέφτεται και για το φινάλε του Fast And Furious. Παράλληλα θα γίνουν και δυο μεμονωμένες ταινίες: το sequel του Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw και μια γυναικεία spinoff, σε σενάριο των Nicole Perlman, Lindsey Beer,Geneva Robertson-Dworet.

Για το Fast And Furious 9 η σύνοψη σύμφωνα με το IMDB είναι η εξής: H Cypher βάζει στο παιχνίδι και τον Jakob, που είναι ο μικρότερος αδελφός του Dominic Torretto, για να πάρει εκδίκηση από εκείνον και την ομάδα του.

Έχουμε τις επιστροφές των Jordana Brewster, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι John Cena, Lex Elle, Kris Mardula, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Michael Rooker.

Η ταινία Fast And Furious 9 βεβαια δεν θα έχει μόνο προσθήκες αλλά και τον μεγάλο απόντα Dwayne Johnson, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Diesel, ενώ δεν υπάρχει στην λίστα και ο Jason Statham.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss