Το φόρεμα της Χρηστίδου αποδεικνύει ότι το floral φτιάχτηκε για τον χειμώνα

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τον πιο girly & sexy χρωματικό συνδυασμό.

Πολλές είναι οι διάσημες που με τις εμφανίσεις που δημιουργούν δίνουν έμπνευση στο κοινό τους. Υπάρχουν, όμως, γυναίκες που έχουν υιοθετήσει ένα στυλ πολύ πιο προσιτό και εύκολο στη σύνθεση και που ακριβώς για αυτούς τους λόγους όλοι οι φανς βρίσκονται stand-by για κάθε νέο τους look. Φωτεινό παράδειγμα αυτών είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η αγαπημένη παρουσιάστρια που εντυπωσιάζει κάθε σαββατοκύριακο στην εκπομπή της με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου.

Σήμερα, Κυριακή, η Σίσσυ εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα σε floral pattern, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και ζώνη στη μέση για να τονίζεται η σιλουέτα της. Τα χρώματα στα οποία επένδυσε ήταν το μαύρο και το ροζ και έτσι έδινε ως αποτέλεσμα έναν πιο girly & sexy αέρα. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία που έχουν τα χρώματα τόσο στο στυλ όσο και στην ψυχολογία μας και αυτός είναι ένας συνδυασμός που πολλές από εμάς έχουμε επιλέξει επανειλημμένα στο παρελθόν.

Η Σίσσυ, από την άλλη, μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες επιλογές από φορέματα. Σε κάθε μήκος, pattern και σχέδιο. Αυτό που φόρεσε σήμερα, όμως, είχε κάτι διαφορετικό που το έκανε ιδανικό για κάθε μεταβατική εποχή. Συνδύαζε τον χειμώνα με την άνοιξη με έναν άκοπο τρόπο.

Δες το στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Η διάφανη ρόμπα της Dakota Johnson είναι απόδειξη πως μπορείς να φορέσεις loungewear στη δουλειά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss