Το 2023 αναμένεται το επόμενο Honda Civic Type R (ΦΩΤΟ) | Sportdog Team

Το επόμενο Honda Civic Type R βρίσκεται υπό εξέλιξη και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023. Κατασκοπεύτηκε πολλές φορές με καμουφλάζ, και όπως λέγεται, το hot hatch επόμενης γενιάς θα δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Το βλέπουμε εδώ με την ευγενή προσφορά του φόρουμ Civic XI, οι εικόνες δημιουργήθηκαν από υπολογιστή και συνδέονται άρρηκτα με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στο δρόμο. Με την πρώτη ματιά, θα παρατηρήσετε τους αεραγωγούς στα άκρα του πίσω προφυλακτήρα, ακριβώς δίπλα στα πίσω πάνελ.

Παρά τις αισθητικές τους ιδιότητες, υπάρχει μια ερώτηση που δεν έχει καμία απάντηση προς το παρόν. Είναι αληθινοί ή απλώς εξυπηρετούν την εικόνα του εντυπωσιασμού; Ότι κι αν είναι, ας πάμε παρακάτω ρίχνοντας μια μικρή ματιά στα πίσω φώτα.

Ξέρω τι σκέφτεστε και έχετε αναμφισβήτητα δίκιο. Ο σχεδιασμός πλήρους πλάτους έχει αύρα από Dodge Charger και μάλιστα στη σπορτίφ εκδοχή του αν υπολογίσετε και την πίσω πτέρυγα. Το σύστημα απολήξεων εξάτμισης δείχνει επίσης υπερβολικό για ένα τετρακύλινδρο turbo κινητήρα αν και υπάρχει και το παράδειγμα της Mercedes-AMG με την A 45 S 4Matic +.

Λέγεται ότι η Honda θα χρησιμοποιήσει υβριδική τεχνολογία στο επόμενο Civic Type R με ισχύ κοντά στους 400 ίππους. Ένας ή δύο ηλεκτρικοί κινητήρες υποτίθεται ότι θα κινούν τον πίσω άξονα, επιτρέποντας το e-AWD υπό επιτάχυνση, αλλά αυτή η αναφορά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ή από τα πρωτότυπα οχήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η Honda χρησιμοποιεί διάταξη τριών ηλεκτροκινητήρων και θερμικό V6 twin-turbo στο NSX, αλλά το Civic Type R παίζει σε μια πολύ διαφορετική κατηγορία και προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή. Για να μην ξεχνάμε, η Ford Performance αποχαιρέτησε πρόσφατα το Focus RS λόγω του υψηλού κόστους εξέλιξης ενός υβριδικού κινητήρα. Κατά πάσα πιθανότητα, η φήμη της επιλογής του e-AWD δεν θα αποδειχθεί αληθινή επειδή είναι περίπλοκη και δαπανηρή.

Εάν πάρουμε τη Mercedes-AMG ως κριτήριο, τότε η Honda μπορεί εύκολα να σκαλίσει τον 2.0 λίτρων VTEC Turbo στην προσπάθεια ακόμη καλύτερων επιδόσεων. Για παράδειγμα, η A 45 S 4Matic + αποδίδει μέχρι και 421 ίππους αλλά και 500 Nm ροπής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss