Το concept store Graffito άνοιξε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών! | Sportdog Team

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού ,στον χώρο του shopping, στην πόλη μας.

Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό ταυτόχρονα  αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα που έχουν συλλεγεί προσωπικά από τον ιδιοκτήτη σε αγορές απ’ όλον τον κόσμο τα οποία αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό. Σε αυτά τα 450 τ.μ πραγματοποιείται ένα ταξίδι σε ονειρικούς προορισμούς, δημιουργώντας την απόλυτη shopping εμπειρία.

Δυστυχώς λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, το Graffito δεν μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα τους λάτρεις των ιδιαίτερων αγορών για τα ψώνια τους. Συνεχίζει ,όμως, να εξυπηρετεί ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του e-shop.Το φυσικό κατάστημα του Graffito λειτουργεί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αποκλειστικά για επαγγελματίες που θέλουν να προμηθευτούν ξεχωριστά προϊόντα. Σε αυτό το μοναδικό κατάστημα, κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς φανταζόταν και ακόμα περισσότερα.

Από αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Το Graffito δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα αλλά η έμπρακτη εφαρμογή μίας ολόκληρης φιλοσοφίας γύρω από το shopping κι εντέλει τον τρόπο ζωής.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για τα ωράρια λειτουργίας του καταστήματος καλέστε στο τηλέφωνο 210 3608936 ή στείλτε μήνυμα στις επίσημες σελίδες του Graffito σε Facebook και Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/graffito.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/graffitoathens/

Και για εσάς που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site του Graffito, καθώς και να κάνετε online αγορές από το e-shop του.

Site:www.graffito.gr

E-shop:https://eshop.graffito.gr/

Το concept store Graffito άνοιξε τις πόρτες του αποκλειστικά για επαγγελματίες

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss