Το cosy look της Μαρίας Λουίζας Βούρου είναι η ωραιότερη επιλογή για μέσα στο σπίτι

Παραδίδει μαθήματα στυλ εν μέσω καραντίνας.

Την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι στο γραφείο ή τον καναπέ αγκαλιά με μια ζεστή κούπα καφέ και το laptop σου. Όσο ακόμη #ΜένουμεΣπίτι ασκώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση, δουλεύουμε και γενικά περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας εντός της οικίας. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ το πρώτο πράγμα που όλες θέλουμε είναι ρούχα που προσφέρουν άνεση και προστασία ενάντια στο κρύο, που γίνεται ολοένα και πιο αισθητό. 

Η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και αγαπημένες παρουσίες της Ελληνικής showbiz. Η πρώην παρουσιάστρια ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια με τη γυμναστική και συγκεκριμένα ως pilates instructor. Πριν λίγες ώρες η Μαρία Λουίζα πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, φορώντας ένα από τα ωραιότερα homewear look που είδαμε μέχρι και σήμερα.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 κορμάκια για άνετες και sexy εμφανίσεις και μέσα στο σπίτι

Όπως μπορείς να δεις και μόνη σου παρακάτω, η αγαπημένη μας fitness blogger, επέλεξε ένα ανοιχτό μπεζ-ροζ φούτερ, φέρνοντας girly διάθεση στις οθόνες μας. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν το λευκό biker shorts και οι ψηλές, ασορτί κάλτσες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το look μας έδωσε πολλές ιδέες και έμπνευση για τα επόμενά μας loungewear ντυσίματα.

Bonus: Το απόλυτο βίντεο γυμναστικής για να μη χάσεις λεπτό τη φόρμα σου ακόμη και εν μέσω lockdown.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss