Το Facebook «έκοψε» τα κρεμμύδια Walla Walla επειδή είναι «πολύ προκλητικά» | in.gr

To Facebook ανέφερε φωτογραφία με κρεμμύδια καθώς έκρινε ότι ήταν πολύ …. αισθησιακά για την πλατφόρμα!

Η εταιρεία The Seed Company στο St John’s του Καναδά ήθελε να δημοσιεύσει μια φαινομενικά αθώα αγγελία για σπόρους κρεμμυδιών Walla Walla στο Facebook.

Αλλά προς έκπληξή τους, απορρίφθηκε επειδή ήταν «υπερβολικά σέξι». Σε δήλωση του την Τετάρτη, το Facebook ζήτησε συγγνώμη για το σφάλμα του, ωστόσο λόγω της αυτόματης τεχνολογίας. Η διαφήμιση που θεωρήθηκε πολύ σέξι από το Facebook έδειχνε τα κρεμμύδια Walla Walla, γνωστά για το μέγεθός τους και τη γλυκιά γεύση τους, στοιβαγμένα σε ένα ψάθινο καλάθι με λίγο κομμένο κρεμμύδι στο πλάι.

Τα κρεμμύδια αυτά είναι γνωστά στους παροικούντες τη γευστική Ιερουσαλήμ για το μέγεθος και τη γλύκα τους (λέγε μου κι άλλα) και η εταιρεία ήθελε να προωθήσει ένα από τα βασικά της προϊόντα, τους σπόρους της εν λόγω ποικιλίας, της Walla Walla.

Η δημοσίευση έγινε στο Facebook και απορρίφθηκε λίγο μετά από κάποιον αυτόματο μηχανισμό με το μήνυμα που σε πολύ ελεύθερη απόδοση θα το λέγαμε πως «ωραία τα κρεμμύδια σας αλλά βρε παιδάκι μου μια λιγότερη πρόστυχη φωτογραφία δεν μπορούσατε να βρείτε;».

Έχουν καμπύλες τα κρεμμύδια, αλλά τόσο που να προκαλούν ερωτικούς συνειρμούς;

Βεβαίως η εταιρεία διαμαρτυρήθηκε και το Facebook αναγνώρισε το λάθος του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss