Το Galaxy Z Fold 3 μπορεί να διαθέτει διαφορετικό είδος S Pen

Η Samsung εργάζεται σκληρά για να κάνει τη γραφίδα S Pen να λειτουργεί με το Galaxy Z Fold 3 του επόμενου έτους, αναφέρει η δημοσίευση της The Elec από την Νότια Κορέα, επικαλούμενη την εταιρεία πληροφοριών αγοράς UBI Research.

Η σειρά Galaxy Note χρησιμοποιεί την τεχνολογία ψηφιοποίησης Electro-Magnetic Resonance (EMR). Όταν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία, η οθόνη της συμβατής συσκευής παρέχει ισχύ στην πένα. Ως αποτέλεσμα, η γραφίδα δεν χρειάζεται τη δική της μπαταρία, και αυτό τη καθιστά πιο λεπτή και ελαφρύτερη.

Το Galaxy Z Fold 3 μπορεί να υιοθετήσει την τεχνολογία AES και ένα παχύτερο UTG από το Z Fold 2

Δεδομένου ότι η οθόνη ενός αναδιπλούμενου τηλεφώνου δεν είναι τόσο ανθεκτική όσο αυτή ενός συμβατικού τηλεφώνου, η Samsung προφανώς εξετάζει το ενδεχόμενο μετάβασης στην τεχνολογία ψηφιοποίησης Active Electrostatic (AES) για το Galaxy Z Fold 3.

Το πρόβλημα με την τεχνολογία EMR είναι ότι χρειάζεται δύο ξεχωριστούς ψηφιοποιητές για είσοδο δακτύλου και αφής. Η τεχνολογία AES, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα με τον αισθητήρα αφής για είσοδο στυλό και δάχτυλο. Δεδομένου ότι οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι ήδη αρκετά περίπλοκες, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε μόνο ένα ψηφιοποιητή για το Galaxy Z Fold 3.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η UBI Research ισχυρίζεται επίσης ότι το Galaxy Z Fold 3 θα διαθέτει ένα παχύτερο εξαιρετικά λεπτό γυαλί (UTG) για να αντέξει την πίεση από το S Pen. Το UTG στο Galaxy Z Fold 2 έχει πάχος 30μm και σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung σχεδιάζει να διπλασιάσει το πάχος, ενώ αυξάνει επίσης την ευελιξία της οθόνης.

Σύμφωνα με μια προηγούμενη αναφορά, το Galaxy Z Fold 3 θα ήταν το πρώτο τηλέφωνο Samsung που θα διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη.

Άλλες λεπτομέρειες παραμένουν στον αέρα αυτή τη στιγμή, αλλά η Samsung προτίθεται προφανώς να κάνει τη σειρά Z τη νέα ναυαρχίδα της σειράς και το Z Fold 3 μπορεί να ξεπεράσει τη σειρά Galaxy S21.

Περισσότερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss