Το Google Play Pass από σήμερα και στην Ελλάδα

Αν και δεν είναι από τις υπηρεσίες της εταιρείας που περιμένουμε με αγωνία, εντούτοις η Google κάνει από σήμερα διαθέσιμο στην Ελλάδα το Play Pass.

Έχοντας ανακοινωθεί πριν 1 χρόνο, το Google Play Pass δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή mobile παιχνιδιών και εφαρμογών χωρίς την εμφάνιση διαφημίσεων ή πρόσθετων αγορών μέσα από την εφαρμογή. Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Apple Arcade αν και διαφοροποιείται σε αρκετούς τομείς από τη στιγμή που περιλαμβάνει και εφαρμογές εκτός από παιχνίδια, με τη Google να μη βοηθάει οικονομικά την ανάπτυξη κανενός παιχνιδιού ούτε να διαθέτει κάποιο απ’ αυτά σε αποκλειστικότητα.

Στη βιβλιοθήκη των διαθέσιμων παιχνιδιών ξεχωρίζουν αρκετοί τίτλοι όπως το Monument Valley, το Terraria, το Star Wars: Knights of the Old Republic, το LIMBO, το This War of Mine, Teslagrad και πολλούς άλλους. Νέες προσθήκες γίνονται κάθε μήνα συμπεριλαμβανομένων νέων κυκλοφοριών που κάνουν πρεμιέρα στο Play Pass όπως το Olo Loco και το Bright Paw, καθώς και τίτλοι όπως το Dakka Squadron από το Phosphor και οι σειρές Worms από το Team17 που έρχονται αργότερα μέσα στην χρονιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε, το Play Pass θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε συσκευές Android από αυτή την εβδομάδα και σύντομα σε επιπλέον χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν την υπηρεσία για διάστημα ενός μηνός και στη συνέχεια αν επιθυμούν, να εγγραφούν με μηνιαίο κόστος 4.99 ευρώ. Παρέχεται επίσης ετήσια συνδρομή με τελικό κόστος 29,99 ευρώ αλλά και οικογενειακή συνδρομή με τον διαχειριστή να μπορεί να μοιράσει τη συνδρομή του στο Play Pass με έως και πέντε άλλα μέλη της οικογένειας, με το καθένα να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία μεμονωμένα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss