Το Goole Street View γίνεται 15 ετών και παρουσιάζει νέες λειτουργίες

Αποτελώντας ιδέα του συν-ιδρυτή της Google, Larry Page, το Street View κλείνει αυτή την εβδομάδα τα 15 του χρόνια, δημοσιοποιώντας μια σειρά από εντυπωσιακά στατιστικά αλλά και νέες λειτουργίες που έρχονται σύντομα.

Η υπηρεσία που παρέχει έναν παγκόσμιο χάρτη 360 μοιρών, διαθέτει περισσότερες από 220 δισεκατομμύρια εικόνες από περισσότερες από 100 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να ταξιδέψει στα αγαπημένα του μέρη μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό του. Σύμφωνα με τη Google το Street View αποτελεί κεντρικό άξονα στην προσπάθεια χαρτογράφησης του πλανήτη μας, ώστε να έχετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. 

Για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, εκτός από τα αυτοκίνητα που ενσωματώνουν το μηχανισμό καταγραφής των φωτογραφιών 360 μοιρών, η Google έχει χρησιμοποιήσει ειδικό φορητό μηχανισμό για να φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα μέρη. Από την επόμενη χρονιά η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει μια νέα φορητή κάμερα, η οποία διαθέτει όλη την δύναμη, ανάλυση, και δυνατότητες επεξεργασίας που διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Street View Car, συμπυκνωμένες  σε ένα υπερ-μεταφερόμενο σύστημα κάμερας που έχει μέγεθος όσο μια γάτα.
Η ίδια κάμερα εκτός από το σημαντικά μικρότερο βάρος (7 κιλά), έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει σε κάθε όχημα με σχάρα οροφής και να είναι χειριζόμενο μέσα από κινητή συσκευή, χωρίς να υπάρχει πλέον ανάγκη για εξειδικευμένο όχημα ή σύνθετο εξοπλισμό επ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss