Το iPhone 13 ίσως έχει μικρότερο notch και οθόνη με γρηγορότερη απόκριση

Ενώ φημολογείτια πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE με υποστήριξη 5G

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Apple αναλυτή Ming-Chi Kuo, τα iPhone που αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021, θα έχουν μικρότερο notch όπως και οθόνη με γρηγορότερη απόκριση – σε κάποια μοντέλα. Πέρα από αυτά όμως, μοιράστηκε κάποιες επιπλέον πληροφορίες, για πότε μπορεί να δούμε ένα αναδιπλούμενο iPhone από την εταιρεία.

Αρχικά, τα φετινά iPhone της σειράς 13 θα αντιστοιχούν με αυτά της σειράς 12, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε ένα ανανεωμένο iPhone mini παρά τις σχετικά χαμηλές πωλήσεις του iPhone 12 mini. Τα δύο iPhone 13 Pro μοντέλα θα έρθουν με οθόνη 120Hz χάρη τη τεχνολογία LTPO, κάτι που θα τα φέρει στο ίδιο επίπεδο με πολλές ναυαρχίδες Android.

Πέρα από τα περισσότερα Hz, το notch θα είναι πιο μικρό σε όλα τα μοντέλα της σειράς, ενώ φαίνεται πως η ολική αφαίρεσή του θα γίνει το 2022. Όπως μας ενημερώνει ο Ming-Chi Kuo, το 2022 μερικά νέα μοντέλα iPhone θα έχουν hole-punch display, όπως είδαμε και με την οικογένεια συσκευών Galaxy S21.

Το πρόβλημα που προκύπτει με την αφαίρεση του notch όμως, είναι πως η Apple πέρα από την selfie κάμερα, ενσωματώνει και το βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης του Face ID. Για την ώρα, οι πληροφορίες στο συγκεκριμένο θέμα είναι ελλιπείς, καθώς ακόμη παραμένει άγνωστο αν η Apple μπορεί να τα εφαρμόσει όλα αυτά μαζί σε λιγότερο χώρο. Κι όσοι περιμένουν ένα iPhone χωρίς καθόλου notch ή hole-punch, θα πρέπει να περιμενουν τουλάχιστον μέχρι το 2023. Επίσης άλλες αλλαγές είναι η χρήση του Snapdragon X60 modem της Qualcomm (σε αντίθεση με το Χ55 modem του iPhone 12), μεγαλύτερες μπαταρίες από το iPhone 12 ενώ θα παραμείνει το Lightning port.

Τώρα όσον αφορά το νέο iPhone SE, θα έρθει με υποστήριξη 5G όπως και νεώτερο επεξεργαστή. Από άποψη μεγέθους, θα είναι παρόμοιο με το τρέχον μοντέλο των 4,7 ιντσών και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Επιπλέον πληροφορίες του Ming-Chi Kuo κάνουν λόγο για ένα μεγαλύτερο iPhone SE, το οποίο θα περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα Touch ID (όπως και στο iPad Air), το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια της Apple, καθώς η εταιρεία δεν σκοπεύει να προσθέσει Touch ID στα iPhone, για την ώρα τουλάχιστον.

Τέλος, φαίνεται πως η Apple εργάζεται στο πρώτο της αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα φέρει οθόνη μεγέθους 7,5 ιντσών. Από την άλλη, πιθανότατα θα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, καθώς πηγές του Bloomberg πρόσθεσαν πως η εταιρεία δεν έχει πάρει απόφαση ακόμα για το αν όντως κυκλοφορήσει μια αναδιπλούμενη συσκευή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss