Το mint πράσινο είναι το πιο χαλαρωτικό χρώμα και άρα τέλειο για την Παρασκευή

Εμείς το αγαπάμε ιδιαίτερα 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πράσινο χρώμα είναι ατο πιο χαλαρωτικό από όλα. Το κόκκινο αντιθέτως, βάζει το μυαλό μας σε εγρήγορση άρα δεν είναι χαλαρωτικό. Το κάθε ένα χρώμα προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα και έχει διαφορετική επίδραση επάνω μας. Δεν το λέμε εμείς, οι ειδικοί το λένε. Μιας λοιπόν που τα χρώματα έχουν τέτοια δύναμη, αποφασίσαμε το σημερινό daily nailspiration να το αφιερώσουμε στο πράσινο μιας που είναι Παρασκευή.

Είναι η βραδιά που θα κοιμηθούμε χωρίς να βάλουμε ξυπνητήρι, θα δούμε επεισόδια της αγαπημένης μας σειρά και μπορεί να κάνουμε και κάποιες βόλτες ή να πιούμε ένα κρασί μετά το γραφείο. Ναι, η Παρασκευή είναι ημέρα χαλάρωσης και δέκα mint green μανικιούρ θα την κάνουν ακόμα ομορφότερη μέχρι να σχολάσουμε.

Γιατί mint green και όχι άλλα πράσινα; αφενός γιατί για τα άλλα πράσινα έχουμε μιλήσει και αφετέρου γιατί το mint πράσινο είναι oh so chic, φθινοπωρινό, κολακευτικό και ευέλικτο. Μπορείς να το ταιριάξεις με όλα σου τα outfits και θα μπορούσαμε να το πούμε οριακά ουδέτερο αφού πάει με …όλα.

Φτιάξε λοιπόν κάτι να πιείς και κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά. Η εργάσιμη ημέρα τελειώνει και μέχρι να σχολάσεις μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα για να δεις τα μανικιούρ που συγκεντρώσαμε για εσένα παρακάτω. Είναι όλα πανέμορφα και ίσως θελήσει να τα κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια.

Διάβασε ακόμα: Έχεις παρατηρήσει πόσο ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα έχει το ρόδι; Για δες…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss