Το OnePlus 8T έχει μια άσχημη έκπληξη για τους θαυμαστές της

Αυτή η είδηση σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι μελλοντικοί αγοραστές του OnePlus 8T. Αυτό συμβαίνει επειδή, σύμφωνα με μια νέα διαρροή, το τηλέφωνο πρόκειται να φέρει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα κάνει το τηλέφωνο μια πρόκληση για όσους θέλουν να το αγοράσουν και πολύ πιθανόν να τους κόψει τα φτερά.

Όπως αναφέρθηκε από τον γνωστό τεχνολογικό ιστότοπο TechRadar, από μια διαρροή από τον χρήστη του Twitter @chunvn8888 αποκάλυψε ότι το OnePlus 8T στην πραγματικότητα θα κοστίσει περισσότερο από το OnePlus 8. Το tweet μπορεί να προβληθεί πλήρως παρακάτω:

{loadposition-google-ads}

Όπως φαίνεται στο tweet, ο Chun δηλώνει ότι το OnePlus 8T θα κοστίζει 799 € για την έκδοση του τηλεφώνου που συνοδεύεται από 8 GB RAM και 128 GB αποθήκευσης, ενώ το πιο premium μοντέλο με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 899 €. Για την ιστορία να πούμε ότι, το OnePlus 8 κόστισε 709 € κατά την κυκλοφορία του δηλαδή περίπου 100 ευρώ κάτω.

Αυτό σημαίνει ότι το OnePlus 8T, εάν αυτή η διαρροή αποδειχθεί αλήθεια, πρόκειται να έρθει σε μια μεγάλη αύξηση των τιμών στους χρήστες κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στους φίλους της Oneplus καθώς δείχνει την αλλαγή πορείας της εταιρίας. Σίγουρα το κινητό προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά 899 € σε οποιοδήποτε νόμισμα είναι πολλά χρήματα, μιλάμε για σοβαρό αριθμό, όλα είναι τα καλύτερα στην κατηγορία εδώ, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το OnePlus 8T ανταποκρίνεται ή όχι σε αυτό το premium σημείο τιμής.

{loadposition-google-ads}

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss