Το OnePlus 8T λαμβάνει βαθμολογία οθόνης A + από το DisplayMate

Η OnePlus μόλις κυκλοφόρησε τη νέα της ναυαρχίδα το OnePlus 8T με το τελευταίο OxygenOS 11 που βασίζεται στο Android 11. Όλοι γνωρίζουμε τώρα τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του OnePlus 8T. Εν τω μεταξύ, το DisplayMate έχει τιμήσει το OnePlus 8T με τον υψηλότερο βαθμό «A +» για την εξαιρετική ποιότητα οθόνης του τηλεφώνου.

Η απόδοση της οθόνης παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε συσκευή. Κάνει μια συσκευή να φαίνεται όμορφη και δίνει μια σαφή εμφάνιση σε κάμερα, εικόνες, ταινίες, ιστοσελίδες και άλλες εφαρμογές. Σύμφωνα με το Display Mate, «Η οθόνη είναι το κόσμημα του Smartphone!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η OnePlus κερδίζει υψηλές βαθμολογίες για την οθόνη των κινητών της. Το OnePlus 7 Pro, πέρυσι και το OnePlus 8, νωρίτερα φέτος πήραν διακρίσεις επίσης για τον ίδιο λόγο.

Όσον αφορά την οθόνη, το OnePlus 8T διαθέτει οθόνη 120Hz Fluid AMOLED και τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης (120x ανά δευτερόλεπτο), που βελτιώνει την κύλιση εικόνας και βίντεο, καθώς και την απόδοση κίνησης στα παιχνίδια και στις εφαρμογές. Η επίπεδη οθόνη υποστηρίζει HDR10 + και δίνει την υψηλότερη ακρίβεια χρώματος στη βιομηχανία smartphone.

Με αυτό το μεγάλο μέρος της απόδοσης της οθόνης, το OnePlus 8T μοιάζει με μια βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 8, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών οθόνης που βρίσκονται στο OnePlus 8 Pro.

Περισσότερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss