Το OnePlus Band παρουσιάστηκε με παρακολούθηση SpO2 και διάρκεια ζωής δύο εβδομάδων

Η OnePlus έχει μετακινηθεί αργά αλλά με σιγουριά στο ανώτερο επίπεδο του φάσματος τιμών με τα τηλέφωνά της. Ωστόσο, η κορεσμένη αγορά υψηλών προδιαγραφών οδήγησε την εταιρεία να ρίξει μια άλλη ματιά στον τομέα του χαμηλού προϋπολογισμού πέρυσι με τα τηλέφωνα Nord entry-level και την πρόσφατη προσπάθειά της στον φτηνό χώρο των TWE. Τώρα, η OnePlus μπαίνει στην αναπτυσσόμενη αγορά των fitness trackers με τη δική της χαμηλού κόστους επιλογή.

Το OnePlus Band είναι ένας ιχνηλάτης γυμναστικής σε σχήμα κάψουλας που έχει rating IP68 / 5 ATM και οθόνη 1,1 ”AMOLED στο μπροστινό μέρος, επιτρέποντας σε όλα τα είδη χειρονομιών αφής για να περιηγούνται οι χρήστες στη διεπαφή. Εκτός από τον καρδιακό ρυθμό, το band μπορεί επίσης να παρακολουθεί τα επίπεδα SpO2 σας και υποστηρίζει 13 τρόπους δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα και του κρίκετ). Επίσης διαθέτει παρακολούθηση ύπνου και ξυπνητήρι. Η OnePlus λέει ότι το tracker μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων. Προσκολλάται στον μηχανισμό φόρτισης που απαιτεί να βγάζετε την κάψουλα αντί για την πιο βολική λύση που υιοθετήθηκε από το Mi Band 5 της Xiaomi.

Εάν αυτό το fitness band σας φαίνεται οικείο, αυτό είναι βασικά μια ανανεωμένη έκδοση του Oppo Band, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και έκτοτε δεν κυκλοφόρησε έξω από την Κίνα. Ακόμη και η συνοδευτική εφαρμογή OnePlus Health αποδείχθηκε απλώς μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Oppo HeyTap Health. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά επειδή η εφαρμογή επιτρέπει ακόμη και σε άτομα χωρίς τηλέφωνο OnePlus να χρησιμοποιούν το Band. Επιπλέον, η εταιρεία εργάζεται και σε μια εναλλακτική λύση iOS.

Θα πωληθεί για όλους από τις 13 Ιανουαρίου μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της OnePlus, το Amazon, το Flipkart και άλλων καταστημάτων εκτός σύνδεσης στην Ινδία για 2.499 ₹ (~ 34 $). Μπορείτε να παραλάβετε επιπλέον ιμάντες σε χρώματα Tangerine Grey και Navy για 399 ((~ 6 $) το καθένα. Η OnePlus πραγματοποιεί αύριο πώληση για τα μέλη του Red Cable Club στον ιστότοπό της. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζει να φέρει το band σε άλλες αγορές, αν και το έξυπνο ρολόι που φημολογείται εδώ και καιρό μπορεί να δει μια ευρύτερη κυκλοφορία. Ελπίζουμε βέβαια δεδομένης της χαμηλής του τιμής να υπάρξει ζήτηση από τους οπαδούς της εταιρίας και τελικά η εταιρία να το κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss