Το OnePlus Nord N10 5G θα λάβει μόνο μία ενημέρωση λειτουργικού συστήματος … στο Android 11

Το OnePlus Nord N10 5G κυκλοφόρησε με το Android 10, το οποίο ήταν ενοχλητικό, αλλά δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, οι ειδήσεις ότι το τηλέφωνο θα λάβει μόνο μία αναβάθμιση σε Android 11 – όπως και στην ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος που έχει ήδη κυκλοφορήσει η Google πριν από αρκετούς μήνες – μειώνει τη μακροζωία του N10 5G.

Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι το N10 5G θα λάβει «μια σημαντική ενημέρωση Android» στο AndroidCentral – όπως και το ακόμη πιο οικονομικό τηλέφωνο OnePlus Nord N100. Αλλά όμως, ενώ και οι δύο θα είναι ασφαλείς με δύο χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, δεν θα λάβουν οποιεσδήποτε λειτουργίες έρχονται στο Android 12 του επόμενου έτους.

Η OnePlus είναι συνήθως αρκετά γρήγορη για να αναβαθμίσει τις συσκευές τη; στην επόμενη έκδοση του Android (σε σχέση με άλλα τηλέφωνα) – τα OnePlus 8 και 8 Pro άρχισαν να αναβαθμίζονται σε Android 11 στα μέσα Οκτωβρίου – οπότε είναι απογοητευτικό να βλέπουμε το N10 5G ότι δεν θα αναβαθμιστεί πέρα ​​από ό, τι ήδη έρχεται στα άλλα τηλέφωνα της εταιρείας.

Αυτό αλλάζει τη γνώμη μας για το N10 5G;

Σίγουρα. Τα τηλέφωνα μεσαίας εμβέλειας είναι καλής αγοραστικής αξίας και ειλικρινά είναι λίγο σοκαριστικό το γεγονός ότι η OnePlus κλειδώνει αποτελεσματικά τα νέα προσιτά τηλέφωνά της στις ενημερώσεις λογισμικού της τρέχουσας χρονιάς. Αυτό ταιριάζει αποτελεσματικά με την πρακτική της Motorola για μία ενημέρωση και δύο χρόνια λογισμικού ασφαλείας, ένα πλεονέκτημα μεταξύ των εταιριών είναι ότι προσφέρουν συνήθως δύο μεγάλες ενημερώσεις Android και τρία χρόνια ασφάλειας.

Αυτό είναι ακόμη πιο περιέργο, δεδομένης της κίνησης του κλάδου να επεκτείνει τις εγγυήσεις του σε τρεις γενιές αναβαθμίσεων Android. Η Samsung άρχισε να ανακοινώνει ότι τα εμβληματικά τηλέφωνα Galaxy Note 20 και Galaxy S20 θα αποκτήσουν τρία χρόνια και επέκτεινε αυτή την υπόσχεση στο μεσαίας κατηγορίας Galaxy A51 και το κορυφαίο Samsung Galaxy Z Fold αμέσως μετά.

Αυτή η κίνηση της OnePlus δεν φαίνεται απλώς να είναι μια κακή πρακτική για τους αγοραστές των N10 5G και N100 αλλά αντιβαίνει στην τρέχουσα μόδα. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρία θα αλλάξει αυτή τη λογική άμεσα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss