Το Pornhub κάνει την πρώτη του σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά site του χώρου είναι το Pornhub. και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει την πρώτη του σειρά, που με εκπαιδευτικά βίντεο εξηγεί και διαπαιδαγωγεί το κοινό σχετικά με το σεξ.

Έχει οδηγίες και επιστημονικές συμβουλές για μία μεγάλη γκάμα θεμάτων γύρω από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, καθώς πάνω από 70 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα, οπότε σε μια ωραία πρωτοβουλία το εκμεταλλεύτηκαν για καλό τρόπο με την νέα κατηγορία Sexual Wellness Center.

Σ’ αυτή υπάρχουν μαθήματα από ειδικούς για την επικοινωνία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την αυτοϊκανοποίηση και την προετοιμασία για σεξουαλική συνεύρεση – τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά. Υπάρχουν βίντεο για γυναικεία και ανδρική ανατομία, τα προφυλακτικά και τα οφέλη του σεξ, καθώς και οδηγίες για ασφαλές σεξ εν μέσω πανδημίας και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Η αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρι Πράις δήλωσε τα εξής: «Ως κορυφαίος προορισμός για την διασκέδαση ενηλίκων, εξυπηρετώντας σχεδόν 70 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά, θέλαμε να προσφέρουμε στους φανς μας μια έγκυρη εκπαιδευτική πλατφόρμα που μπορούν να αξιοποιήσουν ως πηγή πληροφοριών και συμβουλών σε ό,τι αφορά το σεξ».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss