Το Realme GT 5G με Snapdragon 888 θα φτάσει στις 4 Μαρτίου

Τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέραμε το Realme Race (RMX2202) που θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 SoC, το οποίο τελικά πρόκειται να ξεκινήσει για τη νέα σειρά GT. Σήμερα η Realme ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το GT 5G στις 4 Μαρτίου στην Κίνα στις 2 μ.μ. τοπική ώρα. Η Realme επιβεβαίωσε ότι το GT 5G θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 αλλά δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες.

Το GT 5G είναι πιθανότατα το όνομα με το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά στο κοινό το Realme Race και θα συνοδεύεται από Android 11 Realme UI 2.0, 12GB RAM και 256 GB αποθήκευσης. Το GT 5G εντοπίστηκε πρόσφατα στη βάση δεδομένων της TENAA, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει οθόνη διάτρησης και θα διαθέτει μια τριπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος που φημολογείται ότι περιλαμβάνει μονάδες 64MP, 13MP ultrawide και 13MP τηλεφακό.

Ωστόσο, μερικές διαρροές έδειξαν το smartphone με διαφορετικά σχέδια – το ένα με γυαλί πίσω και το άλλο με δερμάτινη υφή. Ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station νωρίτερα σήμερα είπε ότι το GT 5G θα φτάσει σε απλές δερμάτινες και γυάλινες εκδόσεις, οπότε φαίνεται ότι το πρώτο smartphone Snapdragon 888 της Realme θα έχει πράγματι πολλά σχέδια για να διαλέξετε.

Το Realme GT 5G με Snapdragon 888 θα φτάσει στις 4 Μαρτίου

Το Realme GT 5G με Snapdragon 888 θα φτάσει στις 4 Μαρτίου

Η Realme δεν έχει ακόμη αναλύσει τις προδιαγραφές του GT 5G, αλλά περιμένουμε να έρχεται με φόρτιση 125W UltraDart και οθόνη 120Hz. Αν και υπάρχουν φήμες, το smartphone θα διαθέτει πάνελ 160Hz. Με την αποκάλυψη ακόμη δύο εβδομάδες μακριά, πιθανότατα θα ακούσουμε περισσότερα για το Realme GT 5G τις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss