Το Realme GT Neo3 Naruto Edition είναι επίσημο

Οι προδιαγραφές του τηλεφώνου είναι πανομοιότυπες με την έκδοση φόρτισης 150 W του GT Neo3, ενώ η συσκευασία και η εμφάνιση έχουν ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζουν με αυτήν την ειδική θεματική περίσταση. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα κυρίως πορτοκαλί χρώμα αναμεμειγμένο με μαύρα στοιχεία, ενώ το πλαίσιο της κάμερας είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με το headband του Naruto να λειτουργεί ως έμπνευση.

Η Realme φρόντισε επίσης η συσκευασία να διατίθεται με ένα ειδικό κουτί κύλισης που περιέχει το τηλέφωνο, μια ειδική θήκη, μια καρφίτσα εξαγωγής SIM Naruto, τον φορτιστή των 150 W και καλώδιο, καθώς και ένα power bank 10.000 mAh με θέμα το Naruto με γρήγορη φόρτιση 33 W. Το τηλέφωνο είναι επίσης φορτωμένο με ταπετσαρίες Naruto, εικονίδια, ήχους και ένα ειδικό κινούμενο σχέδιο φόρτισης.

Το Realme GT Neo3 Naruto Edition θα πωλείται στα 2.799 CNY (περίπου 400 €) για τη μοναδική παραλλαγή 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Οι πωλήσεις στην Κίνα ξεκινούν στις 31 Μαΐου. Οι διεθνείς τιμές και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss