Το Realme Watch S που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, θα διαθέτει στρογγυλή οθόνη 1,3 ιντσών

Η Realme διαθέτει ήδη ένα smartwatch στην αγορά. Τώρα, η εταιρεία ξεκινά ένα άλλο στις 2 Νοεμβρίου. Αυτό θα ονομάζεται Realme Watch S και θα έρθει με μια στρογγυλή οθόνη αντί για την τετράγωνη οθόνη που έβαλε η εταιρεία στο προηγούμενο smartwatch της. Μετά την κυκλοφορία του Watch S, η Realme θα κυκλοφορήσει επίσης το Watch S Pro, αλλά αυτό θα είναι αργότερα. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του Pro, αλλά αναμένεται να έρθει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι λεπτομέρειες του Watch S έχουν επιβεβαιωθεί από το γραφείο της Realme στο Πακιστάν.

Το tweet από τη Realme δείχνει μια εικόνα του Watch S, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του καθώς και διαφορετικά πρόσωπα κλήσης και ιμάντες.

Σύμφωνα με το tweet, ορισμένες προδιαγραφές έχουν επιβεβαιωθεί. Το Watch S θα διαθέτει κυκλική οθόνη αυτόματης φωτεινότητας 1,3 ιντσών και θα συσκευάζει επίσης μια μπαταρία που θα αντέχει για περίπου 15 ημέρες. Θα έρθει με 16 αθλητικούς τρόπους και θα διαθέτει αισθητήρες που θα μετρούν τον καρδιακό ρυθμό και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, παρόμοιο με το Apple Watch Series 6 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το ρολόι έπαιζε νωρίτερα στο IFA όπου η Realme αποκάλυψε τα σχέδιά της να ξεκινήσει μια σειρά νέων προϊόντων ξεκινώντας από μια τηλεόραση, έναν έξυπνο λαμπτήρα, μια έξυπνη κάμερα 360 και άλλα. Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για το Realme Watch S καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του στις 2 Νοεμβρίου.

Ενώ το σετ χαρακτηριστικών του Realme Watch S μοιάζει με αυτό που εταιρείες όπως η Apple και η Fitbit βάζουν στα κορυφαία smartwatch τους, είναι παρόμοιο σε εμφάνιση με το Galaxy Watch από τη Samsung και τη smartwatch της Xiaomi.

Ακριβώς όπως το ρολόι της Xiaomi, το Realme Watch S μπορεί επίσης να έχει μια πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με την τιμή που έχουν τα ρολόγια Apple ή Fitbit. Το τρέχον smartwatch που πωλεί η Realme στην Ινδία μοιάζει με το ρολόι της Apple και κοστίζει περίπου 50 € αυτή τη στιγμή. Το Watch S είναι πιθανό να έχει τιμή πιο κοντά στα 10.000 Rs δηλαδή περίπου στα 100 € όταν έρθει στην Ευρώπη λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό και ένα πιο δυνατό σετ χαρακτηριστικών.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss