Το rollable τηλέφωνο Oppo X 2021 έχει ήδη ένα review και φαίνεται καταπληκτικό

Μέχρι τώρα, όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για το τελευταίο πρωτότυπο τηλέφωνο “X” της Oppo ήταν μέσω rendering και άλλων ψηφιακά κατασκευασμένων εικόνων. Τώρα, όμως, δεν έχουμε μόνο την πρώτη ματιά σε μια πραγματική έκδοση της συσκευής, αλλά έχουμε ένα πλήρες review διάρκειας οκτώ λεπτών!

Χάρη στο YouTuber Brandon LeProktor, μπορούμε τώρα να δούμε το Oppo rollable phone σε όλο του το μεγαλείο. Ειλικρινά, φαίνεται φοβερό. Το βίντεο του LeProktor (στα γαλλικά) δείχνει πώς το τηλέφωνο κυλάει μέσα και έξω. Δείχνει επίσης πώς αλλάζει το λογισμικό όταν επεκτείνεται ή αποσύρεται. Αναφέρει επίσης ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήσαμε το παραπάνω βίντεο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό αυτό το βίντεο να αφαιρεθεί κάποια στιγμή λόγω του πόσο δείχνει το τηλέφωνο πριν η Oppo να είχε την ευκαιρία να το κάνει tease λίγο περισσότερο. 

Το κυλιόμενο τηλέφωνο Oppo φαίνεται υπέροχο

Εάν υπήρχαν αμφιβολίες για το πόσο ομαλά θα ανοίξει και θα κλείσει το Oppo rollable, το βίντεο καθιστά σαφές ότι θα είναι πολύ ομαλό. Ο LeProktor ξεδιπλώνει το τηλέφωνο πολλές φορές στο βίντεο πατώντας το πλευρικό πλήκτρο. Φυσικά, το πώς φαίνεται το τηλέφωνο είναι μόνο μία πτυχή του. Το λογισμικό φαίνεται να είναι κανονικό OS. Ωστόσο, έχει μερικά νέα κόλπα που σχετίζονται με την κυλιόμενη οθόνη. Για παράδειγμα, τα εικονίδια επαναδιαμορφώνονται όταν η οθόνη ξεδιπλώνεται και πράγματα όπως κείμενο μέσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης μετακινείται για να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη οθόνη.

Ο LeProktor ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το τηλέφωνο. Επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι απλώς ένα πρωτότυπο τηλέφωνο, οπότε δεν υπάρχουν λεπτομέρειες τιμολόγησης που να αποκαλύπτονται εδώ. Επιβεβαιώνει επίσης ότι δεν υπάρχει κάμερα selfie ή IP. rating Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο, είναι πιθανό μια μελλοντική εμπορική έκδοση του τηλεφώνου να έχει διαφορετικές λειτουργίες.

Η LG διαθέτει επίσης ένα κινητό τηλέφωνο που μοιάζει με αυτό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ολόκληρο το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της LG βρίσκεται σε κακή κατάσταση, οπότε η Oppo θα μπορούσε να το κερδίσει.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss