Το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα μπορούσε να εμφανιστεί αρκετά νωρίς ίσως και από τον Μάιο

Το φημολογούμενο Galaxy Note 20 FE θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας Note καθώς η σειρά προφανώς έχει διακοπεί. Η σειρά φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από τη γραμμή Galaxy Z Fold, η οποία μοιάζει με υπερβολικά αισιόδοξη κίνηση, δεδομένου ότι ο όγκος πωλήσεων των αναδιπλούμενων κινητών δεν είναι πουθενά κοντά στους αριθμούς σειράς Note. Μια νέα αναφορά από το κατάστημα της Νότιας Κορέας Bloter εξηγεί πώς η Samsung σχεδιάζει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2020 και σύμφωνα με την έκθεση, το Mobile Communications Business είδε από τρίμηνο σε τρίμηνο μείωση των κερδών λόγω χαμηλότερων πωλήσεων και υψηλότερων δαπανών αγοράς. Φέτος, η εταιρεία εναποθέτει τις ελπίδες της στα Galaxy S21, στα πτυσσόμενα τηλέφωνα και στα 5G smartphone χαμηλότερης τιμής.

Θα επεκτείνουμε το οικοσύστημα πτυσσόμενων συσκευών μέσω συνεργασίας με τους συνεργάτες μας και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την ωριμότητα των προϊόντων και την εμπειρία των καταναλωτών.

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει στρατηγική «διπλής αναδίπλωσης», η οποία βασίζεται αναπάντεχα στο Galaxy Z Fold και το Flip. Το Z Fold χαρακτηρίζεται ως συσκευή ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας και για το Flip, η αγορά στόχου είναι οι millennials, ιδιαίτερα γυναίκες καταναλωτές που θέλουν ένα κομψό smartphone σε ανταγωνιστικές τιμές. Είναι ενδιαφέρον ότι το OG Galaxy Z Flip ήταν δύο φορές πιο δημοφιλές μεταξύ των ανδρών και των γυναικών κατά την κυκλοφορία.

Το φετινό Galaxy Z Fold 2 φαίνεται επίσης να πηγαίνει καλά παρά την υψηλή του τιμή και ο διάδοχός του αναμένεται επίσης να υποστηρίξει το S Pen. Σύμφωνα με το Bloter, το Galaxy Z Fold 3 θα παρουσιαστεί τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Απομένει να δούμε αν θα έχει ένα νέο SoC με βάση την AMD.

Με λίγα λόγια, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα φαίνεται να απογειώνονται και η Samsung είναι πρόθυμη να αυξήσει τη δημοτικότητά τους για να διατηρήσει την κυριαρχία της στη νεογέννητη αγορά που σύντομα θα μπορούσε να γίνει γεμάτη από ανταγωνιστικές συσκευές. Η Counterpoint Research εκτιμά ότι οι συνολικές πτυσσόμενες αποστολές θα αυξηθούν σχεδόν οκτώ φορές από 700.000 μονάδες το 2020 σε 5,5 εκατομμύρια μονάδες φέτος.

Επιπλέον, η Samsung φαίνεται επίσης να εργάζεται σε rollable και slidable κινητά τηλέφωνα.

Είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί ο μεσοπρόθεσμος έως μακροπρόθεσμος χάρτης πορείας, αλλά εξετάζουμε διάφορους παράγοντες μορφής και σκοπεύουμε να τους εισαγάγουμε στην αγορά μόλις εξασφαλιστεί η ποιότητα. “- Seong Gu Kim, Samsung Electro-Mechanics.

Photo Credits: https://en.letsgodigital.org/

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss