Το Sony Xperia 1 IV έρχεται με 4K οθόνη και τον πρώτο φακό πραγματικού οπτικού ζουμ στον κόσμο

Επιστροφή της Sony στις ναυαρχίδες με το Sony Xperia 1 IV.

Αν και βρίσκεται μέσα στη συντριπτική πλειοψηφία των smartphone της αγοράς μέσω των καμερών της, εντούτοις οι προτάσεις της Sony στην κατηγορία δεν έχουν συναντήσει σημαντική επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Αυτό θέλει να αλλάξει το Xperia 1 IV που η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα με μερικά εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Διατηρώντας το σχεδιασμό από τις προηγούμενες κορυφαίες της προτάσεις, το νέο Xperia διατηρεί επίσης και την «κινηματογραφική» αναλογία διαστάσεων 21:9. Η οθόνη των 6,5″ έχει ανάλυση 4K ενώ υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120hz. 

Στο εσωτερικό συναντάμε το Snapdragon 8 Gen 1 SoC με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο ενώ η μπαταρία των 5.000mAh αναμένεται να χαρίζει άνετη αυτονομία μίας ημέρας παρά τις απαιτήσεις της οθόνης. Υποστηρίζεται ακόμα γρήγορη φόρτιση (50% φόρτιση σε 30 λεπτά) αν και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
Αναμενόμενα η Sony δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφικές δυνατότητες του Xperia 1 IV, αλλά και στην απρόσκοπτη διασύνδεσή του με κάποιο μοντέλο φωτογραφικής κάμερας alpha της εταιρείας. Το κύριο σύστημα καμερών στο πίσω μέρος αποτελείται από 3 αισθητήρες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

16mm F2.2 ultrawide: 12-megapixel 1/2.5-inch sensor
24mm F1.7 standard wide: 12-megapixel 1/1.7-inch sensor, OIS
85-125mm F2.3-2.8 telephoto zoom: 12-megapixel 1/ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss