Το Spotify θα αποκτήσει HiFi ποιότητα μέσα στο χρόνο

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της υπηρεσίας του κατά πολλούς, θα διορθώσει φέτος το Spotify.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming μουσικής, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια παρουσίασης ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει ένα νέο συνδρομητικό πρόγραμμα με την ονομασία HiFi σε «επιλεγμένες αγορές». Όπως φανερώνει και η ονομασία του, το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης συνδρομής είναι η κορυφαία ποιότητα ήχου που θα προσφέρει. Αν και δεν υπάρχουν για την ώρα οι απαραίτητες πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα κομμάτια στην υπηρεσία έχουν μέγιστo bitrate στα 320kbps. 

Μέχρι σήμερα, παρόμοια δυνατότητα διαθέτουν τρεις υπηρεσίες, το Deezer, το Amazon Music HD καθώς και το Tidal (bitrate έως 9216 Kbps), με το κόστος της συνδρομής να είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα πακέτα που παρέχουν, όπου στην περίπτωση του Tidal κοστολογείται στα $20. Πέρα από το Free πρόγραμμα, το Spotify διαθέτει 4 Premium πακέτα με κόστος από €3,49 (Student) έως €10,99 (Family) που προσφέρουν μεγαξύ άλλων αναπαραγωγή μουσικής χωρίς διαφημίσεις, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet καθώς και on-demand αναπαραγωγή.

Το Spotify θα γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα το κόστος του συνδρομητικού πακέτου HiFi, μαζί με την ημερομηνία λανσαρίσματός του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss