Το Wonder Woman 1984 ίσως καταλήξει άμεσα στο HBO Max

Η πανδημία έχει επηεράσει σημαντικά και τα κινηματογραφικά στούντιο, τα οποία βλέπουν τις μεγάλες τους παραγωγές να μη φθάνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι η ταινία Wonder Woman 1984, η οποία με βάση τον τελευταίο προγραμματισμό θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα. Όμως η όλη κατάσταση με την πανδημία η οποία έχει οδηγήσει στο κλείσιμο της πλειοψηφίας των κινηματογραφικών αιθουσών στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο, φέρουν τη Warner Bros. να εξετάζει μια εναλλακτική διανομή της ταινίας.

Με δημοσιευματά τους το Variety και το Bloomberg αναφέρουν ότι το στούντιο επεξεργάζεται σχέδιο κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες όπου αυτές είναι ανοιχτές, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες, η κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει μέσω του HBO Max, της νέας video streaming υπηρεσίας. Μάλιστα ο χρονικός ορίζοντας που θα πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση είναι αρκετά σύντομος αφού και τα δύο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες 1 με 2 εβδομάδες. 

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η Warner Bros θα έχει ακολουθήσει παρόμοια τακτική με τη Disney, η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει στη δική της video streaming υπηρεσία την ταινία Mulan αν και με διαφορετικό μοντέλο. Το ίδιο μοντέλο όμως θα ακολουθήσει η Disney με την τελευταία ταινία της Pixar η οποία έχει τον τίτλο Soul και θα προβληθεί απευθείας στην υπηρεσία Disney+ προσπερώντας εντελώς την κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην απόφαση της Warner σημαντικό ρόλο έχει παίξει η απόφαση του στούντιο να κυκλοφορήσει τελικά μετά από αναβολή την τελευταία ταινία του Christopher Nolan, Tenet σε ελάχιστες κινηματογραφικές αίθουσες στον κόσμο εν μέσω πανδημίας. Κατά γενική ομολογία η κίνηση αυτή δεν συνοδεύτηκε από εισπρακτική επιτυχία, αφού η ταινία συγκέντρωσε μόλις 55 εκ. από την προβολή της στις ΗΠΑ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss