“Τρέμει” ο Σλούκας! Παίρνουν γκαρντ με τρελά λεφτά οι Αγγελόπουλοι – Τον… φέρνει ο Σπανούλης! | του Pick n’ Scroll

Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι πλέον σε ήρεμα νερά, μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν πανηγυρίζει, αλλά όλοι κατανοούν τη σημασία της νίκης, καθώς αν ερχόταν δεύτερη συνεχόμενη ήττα, η γκρίνια από την πλευρά του κόσμου δεν θα ήταν μικρή.

Ο στόχος στο ΟΑΚΑ επετεύχθη, έστω και αν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κώστας Σλούκας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Τα φώτα έχουν πέσει πάνω του, καθώς είναι πλέον ο ηγέτης του Ολυμπιακού, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σπανούλη. Και παράλληλα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας με την αμοιβή του να φτάνει περίπου τα 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο Σλούκας ούτε με την Ζαλγκίρις, αλλά ούτε την Παρασκευή, που μας πέρασε, έδειξε τα πράγματα, που περιμένουν όλοι από αυτόν, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν. Θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο 30χρονος γκαρντ να παίξει, όπως τον ξέρει ο πολύς κόσμος. Να βρει τα πατήματά του, να μοιράζει έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του, να προσφέρει και πόντους στην επίθεση με τα σουτ του και με τις διεισδύσεις του.

Το ότι ο Ολυμπιακός περιμένει από τον Σλούκα να γίνει καλύτερος, δεν απαγορεύει και το ενδεχόμενο στο μέλλον να γίνει προσθήκη περιφερειακού. Ειδικά αν ο Σπανούλης κουραστεί ή δεν έχει το ξεκίνημα, που έχει. Στα πρώτα παιχνίδια ο V-Span και ειδικά στο ΟΑΚΑ ήταν ικανοποιητικός, αλλά το ζητούμενο είναι αν θα έχει την ίδια εικόνα στα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια, που ακολουθούν, και με την συσσώρευση της κούρασης.

Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί ότι μετά από ένα σημείο θα έχει και πιο πολλά λεφτά στην τσέπη του, αφού περιμένει την επιλογή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ντραφτ του ΝΒΑ. Τον νεαρό Σέρβο τον έχει ξεχάσει ο κόσμος, όχι, όμως, η ομάδα του, που περιμένει πως και πως την επιλογή του στο ντραφτ, ώστε να καρπωθεί ένα πάρα πολύ αξιόλογο ποσό.

Ένα ποσό, που θα δώσει την δυνατότητα για απόκτηση ενός σπουδαίου γκαρντ, αν τελικά αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: “Συναγερμός” για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού – Απίστευτα άτυχος – “Σκασμένος” και ο Μαρτίνς!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss