Τρία κλασικά παιχνίδια της LucasArts έρχονται στο Xbox Game Pass

Τρία κλασικά adventure παιχνίδια της LucasArts, έρχονται στο Xbox Game Pass στις 29 Οκτωβρίου.

Αυτά είναι οι remastered εκδόσεις των Grim Fandango, Day of the Tentacle και Full Throttle, τα οποία έρχονται για πρώτη φορά στο Xbox. Πίσω από τη δημιουργία τους βρίσκεται ένας από τους θρύλους των videogames, ο Tim Schaffer και η εταιρεία του, Double Fine Productions, την οποία η Microsoft εξαγόρασε το 2019. Νωρίτερα και τα τρία παιχνίδια είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation σημειώνοντας σημαντική επιτυχία.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές όπου το Grim Fandango έχει αποσπάσει τον τίτλο του καλύτερου βιντεοπαιχνιδιού όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει πολλά βραβεία μετά την αρχική του κυκλοφορία το 1998. «Πρωταγωνιστής» στο παιχνίδι δεν είναι άλλος από τον Manny Calavera, ένας ταξιδιωτικός ατζέντης με μορφή σκελετού που δουλειά του είναι να καθοδηγεί τις προσφάτως νεκρές ψυχές στη μετά θάνατον ζωή.

Το Day of the Tentacle Remastered αποτελεί συνέχεια ενός άλλου κλασσικού παιχνιδιού, του Maniac Mansion, και αφορά τις περιπέτειες τριών φίλων που πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, ο καθένας σε διαφορετική ιστορική εποχή, προκειμένου να χαλάσουν τα σχέδια που έχει ένα γιγαντιαίο πλοκάμι που στόχο έχει να κατακτήσει τον κόσμο. Τέλος το Full Throttle Remastered αφορά τις περιπέτειες του Ben Throttle, αρχηγού μιας συμμορίας μοτοσυκλετιστών, που κατηγορείται για μια δολοφονία που δεν διέπραξε, και αγωνίζεται προκειμένου να αποδείξει τη δική του αλλά και της συμμορίας αθωότητά τους.

Την εποχή αυτή, η Double Fine δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο Psychonauts 2 του οποίου η κυκλοφορία αναβλήθηκε για το 2021. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Game Pass, Windows PC, Mac, Linux, και PS4.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss