“Τραβάει τα μαλλιά του” ο Κούγιας – Νέα μεγάλα ζόρια για την ΑΕΛ – Τι συνέβη | Sportdog Team

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της, γεγονός που ανεβάζει τα συνολικά κρούσματα της ομάδας στα πέντε.

Την περασμένη Κυριακή η ΑΕΛ είχε ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα, με τα τρία να αφορούν ποδοσφαιριστές και το τέταρτο να είναι ο μασέρ της ομάδας, με αποτέλεσμα το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία να αναβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη διάγνωση ενός θετικού κρούσματος του covid 19 κατά την τακτική προγραμματισμένη εξέταση του αγωνιστικού τμήματος και των εμπλεκομένων σε αυτό της Παρασκευής 6/11 και μετά τη διάγνωση επιπλέον τριών θετικών κρουσμάτων σε έκτακτη εξέταση στοχευμένου δείγματος πέντε αθλητών και στελεχών το πρωί της Κυριακής 8/11, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 9/11 διεξήγαγε νέα έκτακτη εξέταση στο αγωνιστικό τμήμα, στα στελέχη και σε μέλη των οικογενειών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Το αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης ήταν ένα ακόμη επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα του covid 19 σε ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής είναι προς το παρόν ασυμπτωματικός, είναι καλά στην υγεία του, θα παραμείνει σε περιορισμό στην οικία του και ακολουθεί τις οδηγίες του ιατρικού μας επιτελείου, το οποίο επίσης παρακολουθεί την πορεία και των υπολοίπων ασθενών – κρουσμάτων της ομάδας μας.

Η επόμενη προγραμματισμένη εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/11, καθόσον μετά τη σημερινή εξέταση δεν προέκυψε διασπορά.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ ΑΕΛ και το ιατρικό της επιτελείο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των μελών του οργανισμού της θα προβεί σε νέο έκτακτο έλεγχο εάν προκύψει οποιαδήποτε μεταβολή στην υγεία των μελών της ομάδας ή υπάρξει εμφάνιση συμπτωμάτων, πριν την προγραμματισμένη εξέταση της Παρασκευής 13/11».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss