Τόκιο 2020: Προπονητής έκανε πρόταση γάμου σε αθλήτρια

Αθλήτρια της ξιφασκίας έκανε δηλώσεις μετά την εμφάνισή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όταν δέχθηκε μία πρόταση γάμου.

Η Μαρία Μπέλεν Πέρεζ Μορίς από την Αργεντινή μόλις είχε χάσει από την Άννα Μάρτον, στη σπάθη και έκανε δηλώσεις. Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος της ζήτησε να κοιτάξει πίσω της. 

Εκεί στεκόταν ο προπονητής και σύντροφός της, Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέδο, που κρατούσε ένα σημείωμα με την ερώτηση «Θες να με παντρευτείς;». Μόλις το διάβασε, η αθλήτρια τσίριξε χαρούμενη και την ώρα που εκείνος γονάτιζε μπροστά της κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, ενώ μετά αγκάλιασε και φίλησε τον αγαπημένο της.

«Όταν γύρισα και το είδα, τα ξέχασα όλα. Σκέφτηκα “Θεέ μου!”», είπε αργότερα η 36χρονη. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Σαφώς και έχουμε καβγάδες, αλλά απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Αγαπιόμαστε τόσο πολύ, θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί», συμπλήρωσε. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σαουσέδο της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η πρώτη φορά ήταν στο Παρίσι, έπειτα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας του 2010. τότε η Μορίς είχε απαντήσει αρνητικά, λέγοντάς του ότι ήταν πολύ νέα ακόμη.

Ο προπονητής δήλωσε ότι δεν είχε σχεδιάσει αυτή την πρόταση γάμου, αλλά ήταν μια έμπνευση της στιγμής, όταν είδε πόσο είχε στεναχωρηθεί η αγαπημένη του μετά την ήττα της στον αγώνα. «Αν είχε κερδίσει, θα περίμενα την κατάλληλη στιγμή», συμπλήρωσε.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss