Υπάρχει ένα site που δίνει άλλη αξία στην περιποίηση και το self-care

…και κάνει τη ζωή μας so nice!

Με τον όρο self-care να έχει χάσει το νόημά του, βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από συμβουλές και προτάσεις προϊόντων που δεν μας προσφέρουν ακριβώς ό,τι καλύτερο για τον εαυτό μας. Βλέπεις, το self-care σημαίνει να δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να προσέχεις πολύ τι του προσφέρεις. Αυτό σημαίνει ότι και πρέπει να τον φροντίζεις και να του προσφέρεις όσο το δυνατόν πιο ποιοτική φροντίδα. Η αναζήτηση λοιπόν για ποιοτικά, φυσικά προϊόντα που υποστηρίζονται από έρευνες και μελέτες είναι μόνιμη, ωστόσο σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα.

Αντί να ψάχνεις στα μήκη και τα πλάτη τού… διαδικτύου και να σπαταλάς ώρες διαβάζοντας review, μπορείς να κάνεις μία και μόνο στάση στο νέο αγαπημένο μας beauty hot spot, το sonice.gr! Είναι ένα site το οποίο δίνει άλλη αξία στην περιποίηση του εαυτού μας, την αξία που οφείλουμε στο σώμα μας και το κάνει με σεβασμό σε εμάς αλλά και το περιβάλλον… Είμαστε κομμάτι του άλλωστε. Είναι το beauty site που γνωρίζει τι αξίζουμε και θέλει να μας κάνει να το κατανοήσουμε και εμείς και για αυτό στην γκάμα του θα βρεις τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα.

1

Συγκεκριμένα θα βρεις προϊόντα που σέβονται εσένα και τη φύση και που βρίσκονται, εκτός από το sonice.gr, στα πιο διάσημα spa της Ελλάδας και του κόσμου. Είναι clean beauty προϊόντα όπως εκείνα της Susanne Kaufmann και της Voya, αλλά ακόμα και αρώματα όπως αυτά της της Anima Vinci.

2

Τα συστατικά τους είναι σπάνια και πολύτιμα! H Omorovicza για παράδειγμα, έχει σε όλα τις τα προϊόντα το ιαματικό νερό των πηγών της Ουγγαρίας, δημιουργώντας τη δυνατότητα όλος ο κόσμος να μπορεί να νιώσει τα οφέλη αυτών των πηγών! Η Labiomer συλλέγει τα φύκια από το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στη θάλασσα Ιρουαζ στη Βρετάνη.  Αυτά δεν είναι μόλις ελάχιστα από τα προϊόντα της curated γκάμας του sonice.gr.

3

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε χιλιάδες λέξεις για το κάθε brand και για κάθε ένα από τα προϊόντα, αλλά η μισή χαρά είναι να ανακαλύψεις και μόνη σου αυτόν τον όμορφο κόσμο που δίνει αξία σε εσένα και σου προσφέρει το καλύτερο. Βρες το νέο αγαπημένο σου clean άρωμα, χάρισε στον εαυτό σου τη δύναμη της φύσης, γίνε ένα με αυτή και βρες το ζεν σου. Θα είναι το καλύτερο δώρο που έχεις κάνει στον εαυτό σου και το πρώτο βήμα προς το σωστό self-care, το self-care με αξία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss