Υπάρχουν καταγγελίες για βιαστές δημοσιογράφους στην ΕΣΗΕΑ; Όλη η αλήθεια – nassosblog.gr

Διαβάζω και ακούω διάφορα τις τελευταίες ώρες και πάλι για τον χώρο των δημοσιογράφων. Την πιάτσα μας. “Εσείς είστε καλύτεροι;” – “Δεν έχετε περιστατικά βιαστών στον χώρο σας;”, “Δεν έχετε παρενοχλήσεις”; “Δεν γνωρίζατε όσα συνεβαιναν στο θέατρο;” και άλλα χαριτωμένα.

  • Είναι προφανές ότι κάποιοι πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου – νομίζουν ότι είναι ανώνυμοι… αλλά κούνια που τους κούναγε – γράφουν ότι θέλουν… και ρίχνουν λάσπη απρόσκοπτα, έχοντας ώς βάση της συκοφαντίας τους, είτε την μετριότητα τους είτε τυχόν προσωπικές κόντρες.

Άλλωστε είναι της μόδας τώρα η “σεξουαλική παρενόχληση” και ο Βιασμός. Οπότε μαζί με τα ξερά ας κάψουμε και τα χλωρά.

Όμως ποια είναι η αλήθεια; Έχει στα χέρια της το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καταγγελίες; Υπάρχουν περιπτώσεις που το επίσημο όργανο των δημοσιογράφων ερευνά; 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μας τόσο στο πειθαρχικό αλλά και στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ καταγγελία είτε για βιασμό είτε για σεξουαλική παρενόχληση. Κάποια στιγμή εστάλη ένα μέιλ απο δημοσιογράφο με υποτιθέμενα στοιχεία, για μια υπόθεση αλλά δεν υπήρχε τίποτε σε αυτό συγκεκριμένο, παρά μόνο οι κρίσεις του για άλλον συνάδελφο.

Αυτά μέχρι ώρας… Για να ξέρουμε και τι λέμε και τι γράφουμε…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss