Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας κατά Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του Covid-19», δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα!

Ολόκληρο θέμα έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, αναφορικά με το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπρεπε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία ή όχι. Κι αυτό μετά το γεγονός πως ο Ίβηρας σούπερ σταρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα και μετά το θετικό τεστ, επέστρεψε στην Ιταλία!

Αυτά τα πήγαινε έλα, έχουν ξεσηκώσει συζητήσεις και κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής πως παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του Covid-19. Τόσο ο Φερνάντο Σάντος, όσο και η αδερφή του CR7, Κάτια, έσπευσαν να τον υπερασπιστούν και να αρνηθούν κάθε αρνητική κριτική προς τον άσο της Γιουβέντους.

Ήρθε όμως ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, να μιλήσει ευθέως για παραβίαση του πρωτοκόλλου! Ο Βιτσέντσο Σπανταφόρα δεν είπε πολλά, αλλά ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο υγείας:

«Ο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του Covid-19 πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από την Πορτογαλία; Ναι, πιστεύω πως ναι, αν δεν υπήρξαν συγκεκριμένες άδειες από τις υγειονομικές αρχές», τόνισε χαρακτηριστικά!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss