Υπόκλιση από δύο θρύλους – Μέσι και Ρονάλντο αποχαιρετούν τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα (ΦΩΤΟ) | Sportdog Team

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, με τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να λένε το δικό τους “αντίο” στον άνθρωπο που ενέπνευσε όσο ελάχιστοι τα σημερινά μεγάλα ονόματα της “στρογγυλής θεάς”.

Ανάμεσα σε αυτούς οι κορυφαίοι της εποχής, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον θρυλικό “Ντιεγκίτο” με συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους τους Αργεντινούς και για το ποδόσφαιρο. Μας αφήνει αλλά δεν φεύγει, γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος. Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα μαζί του και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να στείλω τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη“, έγραψε ο Μέσι.

Σήμερα αποχαιρέτησα έναν φίλο και ο κόσμος αποχαιρετά μια αιώνια διάνοια. Ένας από τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ. Ένας ασύγκριτος μάγος. Φεύγει πολύ νωρίς αλλά αφήνει μια απεριόριστη κληρονομιά και ένα κενό που δεν θα καλυφθεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ“, αναφέρει το μήνυμα του Ρονάλντο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss