Φήμη: Η αναβάθμιση της μπροστινής κάμερας του iPhone 14 μπορεί να αυξή

Ο δημοφιλής κορεατικός ιστότοπος τεχνολογίας ET News αναφέρει ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία του iPhone, η Apple θα εγκαταστήσει μια νοτιοκορεατική μπροστινή κάμερα στο smartphone της. Η κάμερα θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην ποιότητα της εικόνας, αλλά συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή αύξηση του κόστους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια παραγωγής iPhone 14 της Apple έχουν πλέον διαρρεύσει και προέρχονται από δύο από τις πιο αξιόπιστες πηγές του κλάδου. Ο πρώτος καταξιωμένος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε ότι η παραγωγή του νέου iPhone 14 Max «έχει μείνει πίσω». Ο Kuo αναφέρει το lockdown στη Σαγκάη ως παράγοντα, αλλά λέει ότι ελπίζει ότι «οι προμηθευτές μπορούν να εργαστούν υπερωρίες για να καλύψουν το χρονοδιάγραμμα».
Πρόσθετο πλαίσιο προσθέτει ο Ross Young, Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC) και ένας από τους πιο ακριβείς εμπειρογνώμονες του κλάδου. Απαντώντας στον Kuo, ο Young ισχυρίζεται ότι “οι αποστολές πάνελ iPhone 14 Max ήταν πάντα πίσω από το χρονοδιάγραμμα” προσθέτοντας “Δεν είμαι σίγουρος γιατί”. Επίσης υποπτεύεται ότι το iPhone 14 Max θα είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο στη σειρά iPhone 14.

Σύμφωνα με την πηγή του ET News, «η τιμή μονάδας της μπροστινής κάμερας του iPhone 14 έχει αυξηθεί σχεδόν τρεις φορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα». Αυτή είναι η μεγαλύ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss