Φανταστείτε τέτοιο σκηνικό στην Ελλάδα! Γνωστή τραγουδίστρια έγινε μέτοχος σε ομάδα | Sportdog Team

Η τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος των Little Mix, Jade Thirlwall, έγινε μέτοχος στην ομάδα της γενέτειράς της, την South Shields FC.

Η Jade Thirlwall έγινε πλέον μία από τους νέους 750 μετόχους της ομάδας, South Shields FC, η οποία είναι η ομάδα της γενέτειράς της, με τον σύλλογο να ανήκει πλέον στους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, είχε τεθεί ως στόχος να μαζευτούν 250.000 λίρες από τους μετόχους, ωστόσο, έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από 280.000 λίρες, με τις προσδοκίες να έχουν τεθεί στα ύψη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Geoff Thompson, είπε: «Το γεγονός ότι έχει επιτευχθεί ήδη ο αρχικός στόχος τόσο νωρίς, μας κάνει να νιώθουμε πολύ περήφανοι και να βλέπουμε αρκετά αισιόδοξα το μέλλον. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως περισσότεροι από 750 άνθρωποι έδειξαν την στήριξή τους και πως η Jade είναι μία από αυτούς, είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο, καθώς στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της γενέτειράς της».

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έγινε επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου τον περασμένο Αύγουστο, με την ομάδα να θεωρεί πως το συγκεκριμένο γεγονός θα βάλει την περιοχή στον εθνικό αλλά και διεθνή ποδοσφαιρικό χάρτη.

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφικές στιγμές της στο eyap.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss