Φενέρμπαχτσε… ξανά, 89-83 την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα! (pics)

allstarbasket.gr

Η Φενέρμπαχτσε (11-10) επέστρεψε για τα καλά και με μια καταπληκτική εμφάνιση στη Ρωσία την Παρασκευή (22/01), νίκησε εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15-6) με 89-83 πετυχαίνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη της!

O Γιαν Βέσελι θύμισε τις… ένδοξες μέρες στην εποχή Ομπράντοβιτς με 24 πόντους και καθοριστικές παρεμβάσεις στο κρίσιμο σημείο, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό, πρώτα τιμήθηκε και μετά “εκτέλεσε” την προηγούμενη ομάδα του με 22 πόντους και 9 ασίστ!

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοβ έκανε καταπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 26-17!

Κι ήταν ο Γιαν Βέσελι εκείνος που έκρινε τον αγώνα, όταν πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους για να προηγηθεί η ομάδα του με 84-80, με 56 δεύτερα, σε ένα διάστημα στο οποίο έκανε ένα καθοριστικό κλέψιμο, ένα αποφασιστικό block σε τρίποντο του Μάικ Τζέιμς κι ένα φόλοου, σε άστοχη προσπάθεια του Γκούντουριτς!

allstarbasket.gr

Το τρίποντο του Ντε Κολό στα 26” για το 87-80 υπέγραψε την τεράστια νίκη της τουρκικής ομάδας!

Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο της κατάταξης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την αναγεννημένη εσχάτως Φενέρμπαχτσε που είχε το μεγαλύτερο ενεργό σερί νικών, με πέντε, πριν από αυτόν τον αγώνα!

Τη θερμοκρασία στη Megasport Arena της Μόσχας ανέβασαν οι 4.277 θεατές (!) και οι cheerleaders που επέστρεψαν για να δώσουν ένα χρώμα που τόσο μας έχει λείψει από τα γήπεδα, με φασαρία, μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα που ασφαλώς απολάμβαναν πρώτοι από όλους, οι παίκτες των δύο ομάδων!

allstarbasket.gr

Η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υστέρησε, καθώς ο Τζέιμς έμεινε στους 11 πόντους αλλά χρειάστηκε 15 προσπάθειες και μόνο ο Στρέλνιεκς έκανε ζημιά, αλλά έως την τρίτη περίοδο, όταν η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε 66-63.

Ο Σενγκέλια ήταν κορυφαίος με 18 πόντους, ο Μιλουτίνοβ πρόσθεσε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χάκετ πρόσθεσε 12 προς το τέλος.

Όμως οι Ρώσοι δεν είχαν τον παίκτη που θα τους κρατήσει όρθιους όταν η Φενέρμπαχτσε τα έκανε όλα άριστα στο τέλος κι η ήττα ήλθε να κλονίσει την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ!

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 38-38, 66-63, 83-89

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τίμησε τον Νάντο Ντε Κολό (video)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss