Φοίβος Δεληβοριάς: “Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”

 Θέση στην υπόθεση Λιγνάδη πήρε ο Φοίβος Δεληβοριάς το πρωί της Τετάρτης (24/02), μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” για τις κατηγορίες εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού για βιασμό κατά συρροή, αλλά και σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, περί “επαγγελματιών ομοφυλόφιλων”.

Ο γνωστός τραγουδοποιός ανέφερε πως οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια εκφράζουν τον Δημήτρη Λιγνάδη, εφόσον αποτελεί νομικό εκπρόσωπό του, τονίζοντας ότι και οι δύο μπερδεύουν την ομοφυλοφιλία με τα εγκλήματα της παιδεραστίας και του βιασμού.

“Ο κάθε δικηγόρος είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης του. Αυτά που είπε χτες ο κύριος Κούγιας είναι απόψεις του κ.Λιγνάδη. Τι μας είπε; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα, ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο να μαρτυρήσει. Ο κ. Λιγνάδης επιτρέπει να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Ο δικηγόρος του -ο κύριος Λιγνάδης δηλαδή- μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και με τον βιασμό που είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Δεληβοριάς και πρόσθεσε:

“Υπάρχει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο άνθρωπος που επελέγη από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί το ελληνικό θέατρο έχει αυτές τις απόψεις. Δεν ξέρουμε τι έχει κάνει ο κ. Λιγνάδης αλλά αυτό που έγινε χθες είναι ένα έγκλημα. Είναι ένας βιασμός της πραγματικότητας και των θυμάτων και των ανθρώπων που είναι να μιλήσουν. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί επελέγη ο κ. Κούγιας και γιατί βγαίνει στα κανάλια. Το κάνει για να φοβηθούν οι άνθρωποι που μίλησαν κι αυτοί που ήθελαν να μιλήσουν, γιατί βλέπουν την εικόνα της κοινωνίας που εκπροσωπεί ο κ. Κούγιας. Μιας κοινωνίας που φτάνει να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα”.

“Ένα άλλο σκανδαλώδες θέμα είναι ότι ο κ. Λιγνάδης πολιτικοποιεί ο ίδιος την υπόθεση του. Δηλαδή λέει ότι είμαι εδώ επειδή υπάρχει μια σκευωρία εναντίον της κυβέρνησης. Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο. Δεν είδα ακόμη κυβερνητικό στέλεχος να βγει να διαμαρτυρηθεί για αυτά που είπε ο κ. Κούγιας και που πιστεύει προφανώς ο κ. Λιγνάδης”, συμπλήρωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Τέλος, ο Φοίβος Δεληβοριάς εξέφρασε τη στήριξή του στα θύματα κακοποίησης και σε όσους θέλουν να μιλήσουν, ενώ υπογράμμισε πως μέχρι να τελειώσει η δίκη του κ. Λιγνάδη ο ίδιος θα δηλώνει “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” για συμπαράσταση.

“Ήθελα πάρα πολύ να πω εκ μέρους των φίλων μου ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας είναι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν με μεγάλο σεβασμό. Είμαστε το πλευρό των θυμάτων, των ανθρώπων που κακοποιούνται εδώ και χρόνια. Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη, εγώ θα δηλώνω “επαγγελματικά ομοφυλόφιλος” για να συμπαρασταθώ στα θύματα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι από χτες. Άνοιξε ο ΚΑΔ, κολλούνται και ένσημα από ό,τι μαθαίνω, θα βοηθήσουμε να βολέψουμε πολλά παιδιά στο επάγγελμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά με τον αιχμηρό του τρόπο.

Μάλιστα, ο Φοίβος Δεληβοριάς άλλαξε και το πεδίο της επαγγελματικής του κατάστασης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βάζοντας “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss