Φωτείνη Αθερίδου: Δε πάει το μυαλό σου τι ψάχνει ο γιος της (pic)

H Φωτεινή Αθερίδου είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά επιλέγει να δημοσιεύει απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητας με τον ενός έτους γιο της. 

Ο μικρός Θοδωρής όπως είναι το όνομά του, φαίνεται να έχει ξετρελάνει τους γονείς του αφού δε χορταίνουν τα παιχνίδια μαζί του. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της νέας τους καθημερινότητας η οποία έχει αλλάξει ριζικά.

Αυτές τις μέρες λόγω καραντίνας το ζευγάρι με τον μικρό Θοδωρή μένει στο σπίτι επιλέγοντας μόνο μερικές μικρές βόλτες στα πάρκα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα όταν μαμά και γιος αποφάσισαν να βγουν έξω για να πάρουν λίγο καθαρό αέρα. Ωστόσο ο μικρός Θοδωρής είχε όρεξη για εξερευνήσεις και συγκεκριμένα βγήκε προς αναζήτηση χαλώνων γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Φωτεινή μέσα από ένα Instastory της.

Όπως έκανε και με τα γενέθλια της που συνέπεσαν μέσα στην καραντίνα. «Κοιμάσαι 20 ξυπνάς 30! Θα κεράσω τον εαυτό μου απόψε το βράδυ ένα ποτό για τα γενέθλια μου στο μπαλκόνι μου ! Καλή λευτεριά σε ‘ολους #birthday #karantina #firstday #covid_19 #homesweethome #birthdayalone #30thbirthday», έγραψε σε ανάρτησή της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss