«Φωτιά» στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Και άλλος «μνηστήρας» για Λιβάγια (photos)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το θέμα του Μάρκο Λιβάγια επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο λίγες ώρες πριν από τη μάχη της «Ένωσης» στην Τούμπα

Τη δική της μάχη δίνει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ με στόχο να φύγει με τη νίκη και να συνεχίσει το κυνήγι του Ολυμπιακού ευελπιστώντας οι «ερυθρόλευκοι» νωρίτερα να έχουν χάσει βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μπήκε «φωτιά» με ένα ακόμη σενάριο που θέλει ομάδα από το εξωτερικό να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Λιβάγια. Ο λόγος για την Σεντ Ετιέν με την ιστοσελίδα «hommedumatch» να στέκεται στο γεγονός ότι μπορεί η γαλλική ομάδα να κινείται για την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ, αλλά παράλληλα έχει στο στόχαστρο της και τον Μάρκο Λιβάγια για τον οποίο είχε κάνει κίνηση και το καλοκαίρι.

Παράλληλα η γαλλική ιστοσελίδα στο δημοσίευμα της θεωρεί ότι ένα πόσο 4 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετό για να γίνει τώρα η μεταγραφή. Ειδάλλως, υπάρχει και το καλοκαίρι, όπου το συμβόλαιο του Κροάτη παίκτη ολοκληρώνεται.

Θυμίζουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με την πλευρά του 27χρονου παίκτη. Το κλίμα μοιάζει πιο θετικό, ωστόσο… λευκός καπνός δεν έχει βγει ακόμα από τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss