Χαμός και σκάνδαλο με την Hilaria Baldwin η οποία παρίστανε την Ισπανίδα – Cineramen

epa06211686 Alec Baldwin (L) and Hilaria Baldwin (R) arrive for the 69th annual Primetime Emmy Awards ceremony held at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 17 September 2017. The Primetime Emmys celebrate excellence in national primetime television programming. EPA/JIMMY MORRIS

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα με την γυναίκα του διάσημου ηθοποιού, Alec Baldwin, Hilaria Thomas, η οποία υποκρινόταν την Ισπανίδα στην πραγματική της ζωή για πολλά χρόνια, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως μόνο τέτοια δεν είναι.

Η γεννημένη στην Βοστώνη με Αμερικάνικη υπηκοότητα και καταγωγή σύζυγος του Alec Baldwin ια χρόνια προσποιούταν την Ισπανίδα, μιλούσε Aγγλικά με σπασμένη προφορά και δήλωνε γεννημένη στη Μαγιόρκα. Οι αποκαλύψεις για την 36χρονη όμως είναι καταιγιστικές το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Alec να δηλώνει πως απέχει από αυτά.

Συν τοις άλλοις, οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των μεταναστών καταγγέλλουν την Hilaria Thomas Baldwin, της οποίας το πραγματικό της όνομα είναι Hilary. Δήλωσε «Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι», ενώ σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μίλησε με Αμερικάνικη προφορά και όχι με τη σπαστή.

Εδώ και πολλά χρόνια έλεγε ότι μετακόμισε από την Ισπανία στις ΗΠΑ όταν ήταν 19 ετών για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ το 2012 όταν στο γάμο της που τελέστηκε στη Βασιλική του Παλιού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πατρικίου στο Μανχάταν, υπήρχαν Αγγλικά και Ισπανικά. Η Hillary φορούσε την mantilla, μια παραδοσιακή ισπανική δαντέλα στο κεφάλι.

Μάλιστα ο Alec και η Hillary έχουν δώσει Ισπανικά ονόματα στα πέντε παιδιά τους – στην 7χρονη κόρη τους Κάρμεν Γκαμπριέλα, τον 5χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 4χρονο Λεονάρντο Έιντζελ, τον 2χρονο Ρομέο Αλεχάντρο και τον μόλις 3 μηνών Εντουάρντο Πάο Λούκας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss