Χαμός με Κλάτενμπεργκ: “Κόκκινη Ινσούα – Κανένα πέναλτι σε Ολυμπιακό – Αποβολή Βιεϊρίνια” (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

ΠΑΟΚΑΕΚ: Αντιδράσεις προκάλεσε ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων της 15ης και 16ης αγωνιστικής της Superleague από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε σωστή την κόκκινη στον Εμάνουελ Ινσούα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, για την οποία «βράζουν» στην Ένωση, ενώ σύμφωνα με τον Βρετανό έπρεπε να αποβληθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη για το χτύπημα του Πορτογάλου στον Περέα σε διεκδίκηση της μπάλας.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 15η αγωνιστική, σχολίασε ότι ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι εις βάρος του Σα, διότι έχει προηγηθεί επιθετικό του Ρετζίς.

Επιπλέον, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στο πέναλτι που πήρε πίσω το διαιτητικό τιμ, στο μαρκάρισμα του Ζαγαρίτη στον Τσιλούλη. Τονίζοντας ο διαιτητής θα έπρεπε να τσεκάρει τη φάση γιατί ήταν σε καλή θέση για να δει ότι πραγματοποιήθηκε επαφή εντός της περιοχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο και ξανά τις φάσεις:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss