Χαμός με τον πρώην πορνοστάρ Ron Jeremy και δεν σταματάνε οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση – Cineramen

αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού και άλλων 25 γυναικών σε περιστατικά που έχουν γίνει σε διάστημα 16 χρόνων.

Μετά τις 28 καταγγελίες, με μια εξ’ αυτών να έχει να κάνει με 21χρονη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι ο Ron Jeremy της επιτέθηκε έξω από ένα τηλεοπτικό στούντιο τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε και άλλες 7 κατηγορίες.

Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση ή βιασμό είναι για ηλικίες 15-54 ετών. Τον Σεπτέμβριο του 2017, σύμφωνα με καταγγελία άγγιξε ακατάλληλα μια γυναίκα που του ζήτησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο στο στήθος της. Ενώ το 2017, πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ανώνυμα κατείγγειλε το εξής: «Την πρώτη φορά που τον συνάντησα στο γύρισμα με παρενόχλησε σεξουαλικά στο διάλειμμα των γυρισμάτων.»

Οι 3 από τις 7 κατηγορίες αφορούν βιασμό και οι υπόλοιπες σεξουαλική εκμετάλλευση. Η 17χρονη είχε βιαστεί στο Woodland Hills, μια 19χρονη σε φωτογράφιση στην κοιλάδα του San Fernando και μια 26χρονη σε νυχτερινό κλαμπ. Πλέον ο Jeremy έχει 35 κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνολικά και αντιμετωπίζει ποινή μέχρι 330 χρόνια.

Nα θυμίσουμε πως οι προηγούμενες κατηγορίες αφορούν βιασμό, διείσδυση δια της βίας με ξένο αντικείμενο, στοματικό έρωτα δια της βίας και ακόμα μια σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, όλες οι κατηγορίες είναι από το 2014.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, μια 25χρονη γυναίκα ισχυρίζεται πως την βίασε στο σπίτι της στο West Hollywood, τον Μάιο του 2014, ενώ δυο ακόμα αναφέρονται σε σεξουαλικές επιθέσεις σε μπαρ το 2017 και μια 30χρονη γυναίκα για βιασμό στο ίδιο μπαρ, τον Ιούλιο του 2019.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss