Χαμός με το σκάνδαλο του Armie Hammer και αποχώρηση του από την ταινία με την Jennifer Lopez – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει χαμός με τα viral μηνύματα του Armie Hammer που περιέχουν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού» που έστειλε στην φερόμενη ως «ερωμένη-σκλάβα» του, όσο ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα με την Daily Mail το “σκάνδαλο” έχει να κάνει με μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλαμβάνουν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι εστάλησαν από τον ηθοποιό το διάστημα 2016-2020, όταν και ήταν παντρεμένος (τώρα βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο του).

Η ίδια ισχυρίζεται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον Hammer τα περασμένα χρόνια και μάλιστα ήταν μία από τις πολλές ερωμένες που εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και ερωτικά και ότι αποφάσισαν όλες μαζί να τον ξεμπροστιάσουν ποστάροντας τα μηνύματά του online.

Ο ίδιος πάντως τα διέψευσε κατηγορηματικά στο Page Six: «Δεν απαντάω για αυτές τις μ@@κίες που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά δεδομένων των μοχθηρών και ψευδών online επιθέσεων εις βάρος μου δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες, για να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Η Lionsgate με στηρίζει σε αυτήν την υπόθεση και είμαι ευγνώμων για αυτό.»

Πάντως το σκάνδαλο αυτό ήταν ικανό να τον κάνει να ανακοινώσει ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από την ταινία Shotgun Wedding με την Jeniffer Lopez. H ταινία έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που έχει δεύτερες σκέψεις για τον επικείμενο γάμο του και βρίσκεται αντιμέτωπο με μια κατάσταση ομηρίας στον προορισμό όπου ταξίδεψε για να παντρευτεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss