Χαμός πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αγωγή από Σιαμπάνη – Η απάντηση του Δικέφαλου

Ο Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση, ζητώντας αποζημίωση 250.000 ευρώ, για όσα συνέβησαν μετά τη δημοσιοποίηση των ισχυρισμών περί προσπάθειας δωροδοκίας του Έλληνα τερματοφύλακα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τόνιζαν πως το timing της αγωγής, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι (μια μέρα πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός). Παράλλληλα, σχολίασαν με δηκτικό τρόπο και το γεγονός πως ο τερματοφύλακας του Άρη εκπροσωπείται νομικά από τη δικηγόρο, Άσπα Σουλούκου, αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού.

«Επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 ευρώ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή. Να μείνουν συντονισμένοι» τόνιζαν από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss