Χεζόνια: Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός, θα αποφασίσω τον Αύγουστο (video)

Το δέσιμό του με τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε ο Μάριο Χεζόνια στο Pick N Roll της COSMOTE TV.

Μιλώντας από το αεροδρόμιο, πριν πετάξει για Κροατία, όπου σήμερα ενσωματώθηκε με την Εθνική του ομάδα, ο Χεζόνια τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά του.

Ασφαλώς επιθυμεί να παραμείνει για τη νέα σεζόν, ωστόσο, όπως είπε, θα αποφασίσει τον Αύγουστο.

“Είμαστε σε συχνή επικοινωνία αυτό δεν είναι άγνωστο. Ο μάνατζέρ μου πρέπει να έρθει στην Ελλάδα, θα ‘ρθει σύντομα, να διαπραγματευτεί” είπε σχετικά ο Χεζόνια και συνέχισε.

“Πρέπει παράλληλα να φερθούμε σωστά και με την Μπαρτσελόνα η οποία έχει τα δικαιώματά μου.

Πρέπει να το χειριστούμε έξυπνα.

Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια, με τους οπαδούς τους συμπαίκτες, τη διοίκηση, Φράγκι, Δημήτρη, Νίκο, τον πρόεδρο, τον DPG (Δημήτρης Γιαννακόπουλος).

Έχω πει στον ατζέντη μου να συζητήσουμε κάθε ενδεχόμενο, αλλά όταν πατάω το πόδι μου στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να με διώξει!

Απλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι business, πρέπει να κάτσουμε επαγγελματικά σε ένα τραπέζι και να μιλήσουμε.

Στο τέλος της ημέρας θα είναι δική μου απόφαση, να κάνω αυτό που θέλω. Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω. δεν θα βιαστώ, είναι ανοιχτές πολλές επιλογές και θα πάρω το χρόνο μου όπως έκανα πέρυσι”.

Σε ερώτηση για τη σύγκριση ΝΒΑ με Euroleague, ο Κροάτης ήταν σαφής:

“Προτιμώ 100 φορές παραπάνω τη Euroleague. Παίζεται πιο σωστά το σπορ, είναι όπως το διδάχτηκα. Είναι πιο πολλές διοργανώσεις, διεκδικείς τρόπαια, μετάλλια. Εγώ θέλω να νικάω, να είμαι ο καλύτερος. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μου επιτρέπουν να το διεκδικήσω”

Σε ερώτηση για το εάν θα μάθει τελικά ελληνικά, ο Χεζόνια απάντησε:

“Καταλαβαίνω ήδη πολλά ελληνικά, είχα πει ότι θέλω τρεις μήνες να τα μιλάω. Αυτή τη στιγμή μιλάω πέντε γλώσσες, δεν θα ‘ναι κακό να μιλάω άλλη μια. Ήδη μιλάω λίγο. Άλλωστε τα ελληνικά μπορούν να μου φανούν χρήσιμα”.

Μιλώντας δε για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ, θεωρεί ότι η Κροατία είναι πιο έμπειρη από τις υπόλοιπες ομάδες του συγκεκριμένου τουρνουά.

Δείτε όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV: 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss