Χιλιάδες χρήστες παρακολούθησαν ζωντανά έναν αγώνα PES στο YouTube νομίζοντας ότι είναι ο τελικός του Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου για 14η φορά νικήτρια του Champions League μετά την επικράτησή της επί της Λίβερπουλ με σκορ 1-0.

Έχοντας αποκλείσει προηγουμένως τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στην πορεία προς τον τελικό, η Ρεαλ ήταν πιο αποτελεσματική ενώ οι “κόκκινοι” είχαν 24 σουτ προς την εστία, με τον γκολκίπερ της Ρεάλ να αναδεικνύεται MVP του αγώνα. Η Ρεάλ, αντίθετα, είχε μόλις τέσσερα σουτ προς την εστία, αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις περιορισμένες ευκαιρίες της, καθώς ο Vinicius Jr πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 59ο λεπτό.
Εννοείται ότι ο τελικός του Champions League προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον, με αρκετό κόσμο να επιθυμεί να τον δει ζωντανά ακόμα και σε μέρη που λόγω πνευματικών δικαιωμάτων είναι αδύνατο. Αυτό εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι χρήστες, που προχωράνε σε εντυπωσιακές φάρσες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Givemesport, πολλοί φίλαθλοι νόμιζαν ότι παρακολουθούσαν τον αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα έβλεπαν έναν αγώνα από το δημοφιλές παιχνίδι Pro Evolution Soccer.

Ο λογαριασμός @VibesFoot στο Twitter δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα, ο οποίος μεταδόθηκε στο YouTube, με τη λεζάντα: “Περισσότεροι από 2000 άνθρωποι παρακολουθούν ένα live stream, νομίζοντας ότι βλέπουν τον τελικό του Champions League”. Όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι, μάλλον πίστεψαν ότι ήταν ο πιο ενδιαφέρον τελικός που έγινε ποτέ, δεδομένου ότι το σκορ ήταν 4-3 υπέρ της Λίβερπουλ μετά από μόλις 38 λεπτά παιχνιδιού. Το YouTube κανάλι Bola Zise δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με τον τελικό του Champions League προσομο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss