Χοντρό χώσιμο της Ηλιάνας στη Σπυροπούλου – “Έχουμε πανδημία Ντίνα. Βάλε Κόφτη” – nassosblog.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν πώς γίνεται εν μέσω lockdown να ταξιδεύει κάποιος εκτός Αθηνών, ενώ δεν δίστασαν να ρίξουν τα καρφιά τους στην Σπυροπουλου και να σχολιάσουν τις αναρτήσεις της στα social media από την ρομαντική απόδραση της στον Παρνασσό.

  • «Σε μια περίοδο, όπως η πανδημία ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι ξέρεις κάτι; Εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι, μη κλειδώνεις τα σχόλια, το δείχνεις, το προωθείς και περνάς ωραία, μπράβο σου. Άφησε τον κόσμο να πει τη γνώμη του» σχολίασε η Ηλιάνα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ήταν ακόμη πιο σκληρή: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή μετράμε καθημερινά στη χώρα μας σχεδόν 3.000 κρούσματα και νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα Stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο, να είναι από άλλη περίοδο που μας επιτρεπόταν να μετακινηθούμε από νομό σε νομό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι Stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss